Stiri extrasport

Cristi Borcea a vorbit despre divorțurile din viața lui și despre cea mai mare pasiune: „E viața mea. A fost mereu înaintea soțiilor, familiilor, copiilor”

+27 Foto
Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Foto: Instagram

Articol de Livia Lixandru  —  duminică, 09 aprilie 2023

Cristi Borcea se află la a treia căsătorie, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Valentina Pelinel, care i-a dăruit trei copii. Omul de afaceri a dezvăluit care ar fi motivul pentru care s-ar despărți de femeia iubită.

Cristi Borcea și Valentina sunt căsătoriți de patru ani. Recent, fostul acționar de la Dinamo a dezvăluit în ce situație s-ar despărți fără să stea prea mult pe gânduri de actuala sa soție.

Borcea a declarat de foarte multe ori că fotbalul reprezintă o parte din el, iar acest lucru s-a văzut pe tot parcursul anilor în care a fost la conducerea echipei. Întrebat dacă ar renunța vreodată la această pasiune, el a ținut să precizeze că acest lucru nu se va întâmpla niciodată. 

Cristi Borcea a vorbit despre divorțurile din viața lui

Omul de afaceri a mai dezvăluit și un amănunt pe care nu foarte multă lume îl cunoște: nimeni nu-l poate face să nu mai urmărească meciuri de fotbal.

Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soția mea așa ceva. Fotbalul e viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor. Pentru asta am ajuns și la două divorțuri și la o operație pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenție, cinci ani și jumătate. Fotbalul e viața mea”, a declarat Cristi Borcea, potrivit as.ro.

Valentina Pelinel: „Între mine şi Cristi Borcea a existat şi există o chimie”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018 și sunt foarte fericiți împreună. Greutățile nu au lipsit din căsnicia lor, însă au reușit să treacă peste orice obstacol. Fostul fotomodel este de părere că aceste greutăți i-au unit și mai mult.

„Între mine şi Cristi a existat şi există o chimie. Fără chimia asta despre care vorbesc, nu poţi rezista! În plus, am trecut împreună prin foarte multe lucruri. Despre unele se ştiu, despre altele, mai puţin. Toate astea ne-au sudat legătura!”, a declarat Valentina Pelinel pentru Playtech.ro.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.