Campionate

Antrenorul lui Villarreal l-a imitat pe Ancelotti după victoria de pe „Santiago Bernabeu” » Le-a dat jucătorilor o zi liberă

Sursă foto: Captură video

Articol de Andra Mocanu  —  Sunday, 09 April 2023

Quique Setien (64 de ani), antrenorul celor de la Villarreal, l-a imitat pe Carlo Ancelotti (63 de ani), tehnicianul lui Real Madrid, în urma victoriei obținute sâmbătă seară de „submarinul galben”, scor 3-2, pe terenul campioanei Spaniei, în runda cu numărul 28 din La Liga. 

Acesta le-a promis jucătorilor o zi liberă jucătorilor lui, după victoria obținută în fața celor de la Real Madrid, după cum se arată îăntr-un videoclip postat pe contul oficial de Twitter al lui Villarreal. 

VIDEO. Quique Setien, antrenorul lui Villarreal, le-a dat liber jucătorilor după victoria cu Real Madrid

>

„Mâine primiți liber!” le-a spus Quique Setien jucătorilor lui, în vestiarul de pe „Santiago Bernabeu”. În acel moment, fotbaliștii lui Villarreal au izbucnit în bucurie și au început să cânte în cor. 

Carlo Ancelotti a procedat la fel după FC Barcelona - Real Madrid 0-4

Carlo Ancelotti le-a ținut jucătorilor un discurs după calificarea în finala Cupei Regelui, iar la final i-a răsplătit cu o zi liberă. 

>

„Ați făcut o partidă foarte bună, am văzut acest lucru de pe bancă, iar asta nu reprezintă decât un motiv de mândrie pentru mine. Vreau să vă mai zic două lucruri: în primul rând, vreau să vă felicit și, în al doilea rând, v-am mințit: nu a fost o finală, ci o semifinală. Finala va urma. 

A, și mai e un lucru, al treilea: mâine (n.r.- vineri) aveți zi liberă!”, a spus Carlo Ancelotti în vestiarul lui Real Madrid, la finalul partidei, moment în care jucătorii au început să se bucure. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.