Liga 3

Scandal la meciul AFC Odorheiu Secuiesc - CS Păulești: „Ne-au făcut români împuțiți!”

FOTO: Facebook @cspaulesti

Articol de Ionel Luţan  —  Sunday, 09 April 2023

Partida din Liga 3, dintre AFC Odorheiu Secuiesc și CS Păulești, încheiată la egalitate, 1-1, a oferit momente tensionate. 

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Daniel Iancu, directorul sportiv al formației prahovene, a lansat acuzații serioase la adresa suporterilor din Odorheiu Secuiesc. Meciul din runda cu numărul 2 a play-out-ului s-a încheiat la egalitate, 1-1, cu goluri Tamas Becze, în contul gazdelor, respectiv Adrian Vintilă pentru prahoveni.

Scandal la meciul AFC Odorheiu Secuiesc - CS Păulești: „Ne-au făcut români împuțiți!”

„Toată lumea vorbește de rasism, xenofobie din partea suporterilor români, dar ce am pățit noi la Odorheiul Secuiesc m-a mâhnit profund. Am fost jigniți pe tot parcursul disputei de localnici. Ne-au făcut curve de români, puturoși, hoți… incredibil!

 Ne-au sunat, apoi, după meci, oficialii de la Odorheiu pentru a ne prezenta scuze”, povestește Daniel Iancu, oficial al formației din Păulești. 

AFC Odorheiu Secuiesc și CS Păulești sunt vecine de clasament în play-out-ul Seriei 5 din al treilea eșalon, pe primele două poziții. Harghitenii sunt lideri, cu 29 de puncte, urmați de prahoveni cu 26 de puncte.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.