Liga 1

Stupoare în studio, după ce a văzut imaginile de la Ploiești: „Avem voie să le difuzăm la ora asta?”

Iancu a fost eliminat în meciul de astăzi

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 09 aprilie 2023

Bogdan Cosmescu, comentator sportiv, a fost șocat de ieșirea nervoasă a lui Gabi Iancu din finalul meciului Chindia - Hermannstadt 1-2, când atacantul sibienilor a înjurat un spectator la ieșirea de pe teren, gest pentru care a fost eliminat.

Titular în Chindia - Hermannstadt, Iancu a fost schimbat în minutul 90. La ieșirea de pe suprafața de joc, a înjurat birjărește un spectator aflat în spatele băncii de rezerve, gest pentru care arbitrul Szabolcs Kovacs i-a arătat cartonașul roșu.

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu a fost șocat de ieșirea lui Iancu.

Șocat de înjurăturile lui Gabi Iancu: „Nu se poate așa ceva!”

Noi avem voie să dăm imaginile astea? Cât e ceasul, e noapte? Nu se poate așa ceva, mă! Ăștia ar trebui să fie simbol pentru băieții pe care Iulian (n.r. - Miu, prezent în studio) îi antrenează la CSA Steaua, la Academie. Nu se poate așa ceva!

Băi, OK, nici spectatorii nu procedează cum trebuie, sunt covins că-l înjură înspăimântător. Mă, dar tu ești fotbalist, ești liniștit. Ăla care vine acolo poate a fost să muncească dimineață și este mai nervos. Tu ești fotbalist, o duci bine.

Ce-ți trebuie să te iei cu el? Nu te-a lovit, nu te-a scuipat. Te-a înjurat, OK. Nu e corect, dar trebuie să te abții! Băi, ești jucător profesionist! Nu ai 17 ani, ai 28!”, a precizat acesta la Orange Sport.

Ulterior, după ce a văzut reacția lui Gabi Iancu de la flash-interviu, în care acesta și-a prezentat scuze pentru cuvintele spuse, Cosmescu a completat:

„E primul pas spre a nu mai face treaba asta. E corect, da. Mă așteptam să fie mai virulent, dar nu a fost”.

Ce a spus Gabi Iancu după Chindia - Hermannstadt

Am greșit, am cedat. Îmi cer scuze, sper să nu primesc multe etape. Nu cred... sunt jucători care înjură arbitrii pe teren și nu primesc roșu. Nu spun că nu am greșit. Îmi pare rău, nu am cedat de multe ori în carieră. Probabil pe fondul oboselii, tot meciul am auzit «Să-mi bag, să fac, să dreg»

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.