Liga 1

Doi foști jucători de la CFR Cluj și FCSB s-au „contrat” în vestiar înaintea derby-ului: „Bat fără probleme, 100%!”

CFR Cluj vs. FCSB. Foto: Imago

Articol de Cătălin Stroia, Valentin David (video)  —  Sunday, 09 April 2023

Coechipieri la Politehnica Iași, Alexandru Musi (18 ani) și Cătălin Itu (23 de ani) au prefațat duelul dintre FCSB și CFR Cluj din această seară pentru GSP.ro.

Jucător de perspectivă pentru roș-albaștri, Alexandru Musi vede o victorie lejeră pentru FCSB, în timp ce Cătălin Itu consideră că gruparea din Gruia se va impune la limită cu 1-0.

Foto: Cătălin Itu și Alexandru Musi

Musi și Itu au prefațat derby-ul CFR Cluj - FCSB

>

„Va bate FCSB sută la sută și fără probleme! Coman o să facă diferența și o să marcheze o dublă. Va fi 2-0 pentru FCSB”, a spus Alexandru Musi.

„Cred că CFR în momentele cu presiune și în jocurile cu miză își face treaba foarte bine. Întotdeauna reușesc să se motiveze și să câștige. M-aș bucura să câștige și să fie aproape de Farul. Cred că va fi 1-0 pentru CFR”, a precizat Cătălin Itu.

Leo Grozavu: „Va fi pe muchie de cuțit”

>

Antrenorul Politehnicii Iași a avut o opinie mai echilibrată referitor la derby-ul dintre roș albaștri și feroviari. Acesta consideră că nu există nicio favorită și că victoria poate fi decisă la limită.

„E dificil de spus dacă are cineva o șansă în plus în duelul din această seară. La CFR sunt ceva absențe, dar Petrescu știe să ia presiunea de pe urmele jucătorilor. Nu văd vreo favorită certă, chiar dacă FCSB-ul este în momentul de față într-o formă mai bună sportivă, dar maturitatea CFR-ului va face partida să fie una echilibrată și câștigătoarea să fie decisă pe muchie de cuțit”, a spus Leo Grozavu pentru GSP.ro.

Totul despre CFR Cluj - FCSB:

>

Citește și alte știri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.