Liga 1

Cum a surprins-o Dan Petrescu pe FCSB: „Asul din mânecă!”

Dan Petrescu, în stânga // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Daniel Grigore  —  Sunday, 09 April 2023

Cristi Bud (37 de ani), fost atacant la CFR Cluj, în 3 rânduri campion cu echipa din Gruia, a analizat prima repriză a meciului cu FCSB, pe care ardelenii au încheiat-o în avantaj, 1-0.

CFR Cluj a fost în control în prima parte a duelului cu FCSB, spre deosebire de cel mai recent meci direct, în care roș-albaștrii au avut inițiativa în începutul de meci.

Campioana a și lovit prin Daniel Bîrligea, pe care Cristi Bud l-a numit „asul din mâneca lui Dan Petrescu”. Fostul atacant din Gruia a remarcat și o schimbare de atitudine a jucătorilor CFR-ului.

CFR Cluj - FCSB. Observațiile lui Cristi Bud la pauză

„Văd o schimbare de atitudine, nu e același CFR din ultimele meciuri. Se vede dorința de a câștiga, a jucat mai bine decât în alte meciuri.

Bîrligea a alergat foarte mult, a și marcat, el a fost asul din mâneca lui Dan Petrescu în prima repriză. A alergat foarte mult, au mai fost 2-3 situații în care putea rămâne singur cu portarul, dar nu au venit pasele. Și cornerul dinaintea golului a fost obținut de el. S-a mișcat bine în prima repriză, ca întreaga echipă.

Muhar chiar a jucat bine. Chiar dacă CFR-ului îi lipsește Boateng, Muhar a jucat destul de bine”, au fost ideile lui Bud, exprimate la GSP Live.

Bîrligea a rezistat pe teren până în minutul 59, când a fost înlocuit cu Claudiu Petrila din cauzau unei accidentări.

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.