Liga 1

Petrescu și-a „urecheat” un jucător: „Realizări zero. În loc să paseze...”

+18 Foto
Dan Petrescu, exasperat în CFR Cluj - FCSB // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 10 aprilie 2023

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, l-a „urecheat” pe Claudiu Petrila (22) după 1-1 cu FCSB.

Petrescu a mizat pe Claudiu Petrila în minutul 59 al meciului cu FCSB, fiind forțat de accidentarea lui Daniel Bîrligea, autorul golului de 1-0.

Activ, Petrila l-a mulțumit pe „Bursuc” prin implicarea sa, dar i-a lăsat un gust amar prin lipsa de realizări, îndeosebi prin faptul că la o fază a preferat să finalizeze el în loc să paseze. Claudiu a șutat slab, pe centrul porții, la acea situație de gol.

Dan Petrescu, după CFR Cluj - FCSB: „Petrila, mai nimic ca realizări”

„Dacă Bîrligea nu s-ar fi accidentat, cum face el mereu, nu l-aș fi scos niciodată. Petrila a intrat foarte bine ca atitudine, dar ca realizări mai nimic. Când putea da pasă de gol, a dat la poartă. Dacă dădea pasă și băteam 2-0, atunci era și Petrila foarte bine.

Bîrligea cred că a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR. Nu știu ce are, aș vrea să știu și eu. Din fericire, cred că nu nimic grav, doar o crampă. La 1-0, nu l-aș fi schimbat niciodată”, a spus Petrescu după meci, la OrangeSport.

Ce a declarat Daniel Bîrligea după CFR Cluj - FCSB 1-1

Meci bun până la golul primit, dar și după ne-am apărat bine. Per total a fost OK, echipa noastră a jucat bine, a lor a încercat să ne împiedice. Un punct nu ne ajută nici pe noi nici pe ei, dar e mai bine decât nimic.

Mă așteptam să joc, antrenorul a avut încredere în mine și să zicem că l-am răsplătit. Îmi place să joc mai mult în atac, dar m-am adaptat și în extremă. M-au ajutat foarte mult încrederea lui Mister și a colegilor.

Din păcate, Farul a câștigat 3 puncte. O să încercăm să venim din urmă, ne dorim titlul.

VIDEO cu golul lui Daniel Bîrligea

>

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.