Liga 1

Jucătorul arătat cu degetul după CFR Cluj - FCSB: „Văicăreală la fiecare atingere... Gata! Ajunge!”

+18 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 10 April 2023

Titularizat în derby-ul cu CFR Cluj (1-1), David Miculescu a fost schimbat la pauză, fiind înlocuit de Andrei Cordea.

După meci, Florin Răducioiu a comentat evoluția extremei de 21 ani, pentru care FCSB a achitat 1,7 milioane de euro, și spune că acesta a jucat dezamăgitor, așteptându-se ca el să revină pe banca de rezerve.

Florin Răducioiu a criticat prestația lui David Miculescu

„Trebuie să facă mai mult! A fost un transfer scump. Suporterii și oamenii de fotbal vor să îl vadă, vor ca el să iasă în evidentă cu ceva. Putea da gol în prima repriză, dar evoluția lui individuală... Trebuie să fie mai prezent în joc. Îmi pare rău pentru el, dar nu pot să nu spun adevărul. A arătat prea puţin. Îmi pare rău

Şi, văicăreala asta la fiecare atingere... Gata! Ajunge! E păcat, pentru că nu ştiu dacă va mai juca titular”, a spus Florin Răducioiu la PrmaSport.

Cred că plusul celor de la FCSB a fost Florinel Coman. A fost jucătorul care a revitalizat jocul echipei. Nu mai vorbesc de golul marcat. A avut nişte acţiuni extraordinare, dar e prea puțin să fie doar el în mână pentru ca FCSB să se impună. 

- Florin Răducioiu

4a fost nota primită de David Miculescu din partea GSP, după CFR Cluj - FCSB

Prima repriză a fost foarte sla­bă. N-am fost suficient de buni. Ăsta e fotbalul, nu știi niciodată cum începi meciul. E bine că l-am terminat bine. Fiecare săptămână e diferi­tă, asta e săptămâna Farului. Mai sunt meciuri multe până la final, se pot întâmpla multe. Le mulțumim suporterilor pentru tot ce-au făcut pentru noi. 

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

VIDEO Risto Radunovic: „Etapa asta o ajută cel mai mult pe Farul”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.