Campionate

Marco Reus a acceptat o diminuare drastică a salariului » Condițiile noului angajament semnat cu Borussia Dortmund

Marco Reus Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday, 10 April 2023

Marco Reus și Borussia Dortmund au ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului cu un sezon, până-n 2024. Însă cel mai bine plătit jucător al galben-negrilor va trebui să accepte o reducere de la 12 milioane de euro anual la numai 7, și astea cu tot cu prime și bonusuri.

Internaționalul german Marco Reus iese din Top 5 al celor mai bine plătiți jucători de la Borussia Dortmund. Căpitanul galben-negrilor, 33 de ani, și conducerea clubului tocmai au ajuns la un acord pentru prelungirea contactului scadent în 2023 cu un sezon, până-n 2024. Însă el va trebui să accepte o diminuare dramatică a salariului.

Dacă, în prezent, Reus câștigă 12 milioane de euro pe sezon și este cel mai bine remunerat jucător din lot, la intrarea în vigoare a noului acord va rămâne cu doar 7 milioane. Și astea nu reprezintă o sumă fixă, ci include prime și bonusuri de obiectiv! Altfel spus, dacă echipa nu-și atinge target-urile, câștigul va fi și mai mic.

Reus a pierdut la masa negocierilor și din cauza evoluțiilor sub așteptări din ultima vreme. Din informațiile tabloidului Bild, i s-a reproșat că mai ales în meciurile importante, respectiv derby-ul cu Bayern (2-4), eliminarea din "optimile" Ligii, în fața lui Chelsea (0: 2) sau dezastrul din Cupă, cu RB Leipzig (0: 2), el n-a reușit să fie liderul care să tragă echipa după el.

24de apariții are Reus în acest sezon în tricoul Borussiei. Bilanț: 8 goluri, 7 pase decisive

CITEȘTE ȘI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.