Liga 1

Rapid a anunțat oficial unde se vor juca derby-urile cu CFR Cluj și FCSB

Foto: Galerie Rapid

Articol de Cătălin Stroia  —  luni, 10 aprilie 2023

Rapid a anunțat oficial locul în care se vor disputa derby-urile cu CFR și FCSB. Conducătorii feroviarilor au ales până la urmă varianta de a evolua pe Giulești ambele jocuri.

Inițial s-a vehiculat și varianta ca meciul cu FCSB să se dispute pe „Arena Națională”, ținând cont că există o cerere mai mare de bilete comparativ cu alte jocuri.

Victor Angelescu, la început de februarie: „Cu FCSB vom juca pe Arena Națională”

La începutul lunii februarie, Victor Angelescu, unul dintre finanțatorii Rapidului, a spus că giuleștenii se gândeau ca partida cu FCSB să fie programată pe Arena Națională.

„În play-off vom juca pe Giulești. Doar meciul cu FCSB s-ar putea să-l disputăm pe Arena Națională. Ne așteptăm la o cerere foarte mare de bilete. Dar vom analiza, vom decide la acel moment”, spunea Victor Angelescu pentru sport.ro.

Fanii vor toate meciurile acasă în an centenar

Suporterii giuleștenilor au cerut încă de la începutul sezonului ca toate meciurile din acest sezon, când se serbează centenarul clubului, să se dispute pe noul lor stadion.

Pe lângă acest aspect a fost luat în calcul ca la partida cu FCSB să nu existe riscuri ca fanii roș albaștrilor să fie mai mulți pe stadion, National Arena fiind considerată casa clubului patronat de Gigi Becali.

Programul jocurilor cu CFR Cluj și FCSB

  • Rapid - FCSB : duminică, 23 aprilie, ora 20:30
  • Rapid - CFR Cluj: luni, 1 mai ora, 20:30

Citește și alte știri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.