Liga 1

Prima reacție a lui George Cotigă, antrenorul secund de la CS Mioveni lăsat lat în mijlocul străzii de fostul iubit al actualei sale prietene

George Cotigă, antrenorul secund de la CS Mioveni, a trecut prin clipe teribile, după ce a primit o sticlă în cap în Pitești.

Articol de Remus Răureanu, Aurelian Botezatu, David Marinescu  —  Tuesday, 11 April 2023

George Cotigă, fost antrenor secund la FCSB, în prezent pe același post la CS Mioveni, a trecut prin clipe teribile, după ce a primit o sticlă în cap în Pitești.

UPDATE ora 14:00: Prima reacție a lui Cotigă: „Sunt bine”

Contactat de GSP.ro, George Cotigă susține că starea lui de sănătate este una stabilă: „Sunt bine, nu au existat urmări de niciun fel. Nu vreau să povestesc amănunte despre ce s-a întâmplat”.

Cotigă, în stânga imaginii, alături de Dani Coman și Dică. Sursa foto: Facebook

UPDATE ora 11:00: Cotigă a ieșit ok la controlul medical și nu a necesitat internare

Surse din anturajul clubului argeșean precizează că George Cotigă a fost la spital după agresiune și a efectuat un control, dar nu a fost internat. S-a ales doar cu contuzie, iar doctorii au considerat că nu sunt motive pentru a-l ține sub observație. Totuși, „secundul” lui Dică nu a însoțit echipa în deplasarea de la Ploiești, pierdută, 0-2, de Mioveni.

Știre inițială: 

Cotigă ar fi fost agresat de fostul iubit al actualei sale prietene, potrivit CanCan Argeșean.

George Cotigă, antrenorul secund de la CS Mioveni, bătut în Pitești

Conflictul din Pitești ar fi avut loc sâmbătă seară, atunci când George Cotigă ar fi primit o sticlă în cap de la fostul iubit al prietenei sale, aflat în mijlocul unei crize de gelozie. 

Antrenorul de la CS Mioveni a rămas întins în mijlocul străzii și ar fi fost aproape să-și înghită limba, conform sursei menționate. Persoanele aflate în jurul său au intervenit. Ulterior, Cotigă și-a revenit.

George Cotigă, în staff-ul lui Dică la FCSB

Cotigă a activat ca „secund” și la FCSB, până în noiembrie 2022, în staff-ul lui Dică. A plecat imediat după ce fostul „decar” al roș-albaștrilor și-a reziliat contractul cu echipa lui Becali. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.