Campionate

Lewandowski e pus la zid în Spania: „Acțiunile sale denotă disperare! De ce i-au făcut contract până-n 2026?”

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 11 aprilie 2023

Atacantul Barcelonei, Robert Lewandowski, a rămas fără gol și cu Girona (0-0), iar presa spaniolă nu-l iartă pe golgheterul adus de la Bayern Munchen, vara trecută: „A dispărut din ce în ce mai mult în timpul meciului”.

Barcelona e la al doilea meci consecutiv fără gol marcat. După eșecul amar din Cupă, în fața rivalei Real Madrid (0-4), luni seară a bifat o remiză fără goluri cu "piticul" Girona, în campionat.

„Acțiunile lui Robert Lewandowski sunt disperate”

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernández (43 ani), nu și-a ascuns frustrarea la final: „Sunt supărat, jenat, enervat". Catalanii nu au reușit să înscrie în două meciuri consecutive pentru prima dată în acest sezon, motiv suficient pentru presa spaniolă să sară la gâtul vedetei Robert Lewandowski (34 ani)!

Cotidianul AS scrie despre prestația din nou slabă a golgheterului transferat vara trecută de la Bayern și notează că acțiunile sale par „nimic altceva decât disperare". Totodată, se întreabă de ce Barcelona i-a oferit jucătorului de 34 de ani, aflat pe final de carieră, un contract până în 2026.

Mundo Deportivo, la rându-i, notează că Lewandowski "a dispărut" din ce în ce mai mult în timpul meciului" și "nu a controlat nici mingea, nici jocul". Nici Sport nu-l menajează: "Polonezul încă nu ia parte la joc și are mult mai puțină influență decât în ​​prima treime a sezonului. Declinul lui cotinuă".

Xavi, în schimb, continuă să-l susțină: „Nu sunt îngrijorat pentru Lewandowski".  

Și preferă să vadă, în cele din urmă, partea plină a paharului: „Cel mai important rămâne faptul că suntem lideri, cu 13 puncte înaintea Realului. Cu toții am fi semnat pentru o asemenea diferență în octombrie sau la începutul sezonului". Real a pierdut în runda din week-end: 2-3 cu Villarreal!

45 de milioanede euro a dat Barcelona casă-l ia pe Lewandowski de la Bayern, vara trecută

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.