Liga 2

Oprița și-a recunoscut gafa! Ce s-a întâmplat în minutul 27 din Steaua - Poli Iași

+14 Foto
FOTO: Andrei Petrescu

Articol de Adrian Jitea, Andrei Petrescu  —  Tuesday, 11 April 2023

Daniel Oprița (41 de ani) l-a înlocuit pe Mădălin Mihăescu (34 de ani) în minutul 27 al meciului CSA Steaua - Poli Iași, la scorul de 0-1.

Daniel Oprița a fost nevoit să improvizeze în centrul defensivei la duelul pentru supremația ligii secunde. Cu Wallace accidentat, antrenorul „militarilor” a mizat pe cuplul Dean Beța - Mădălin Mihăescu.

Daniel Oprița, schimbare în prima jumătate de oră din Steaua - Poli Iași 

Cel din urmă, la bază mijlocaș, a avut un debut teribil de meci. A greșit în mai multe rânduri și a fost înlocuit în minutul 27. 

Locul i-a fost luat de Alexandru Sabău, fundaș central de meserie, adus vara trecută sub formă de împrumut de la Petrolul.

Daniel Oprița, furios și runda trecută

Dovada că Daniel Oprița și-a pierdut răbadarea cu o parte dintre jucători a fost și interviul oferit runda trecută, după eșecul 2-3 de la Galați. 

Așa greșeli n-am mai văzut! Era mingea la noi, mă întorceam, luam apa și când mă uitam iar, deja mingea era pierdută. Sunt uluit de ce-am pățit în prima repriză! Am ajuns să nu mai am voce. Nu înțeleg ce s-a întâmplat. Cei de la Oțelul au fost bărbați, au venit și au știut ce vor.

În a doua parte de ce am putut să jucăm? Că puteam să facem și 3-3. Ce ne-a oprit în prima parte să jucăm la fel? La pauză mai trebuia să schimb 7 jucători, nu doar 3. Chiar dacă sunt băieții care au dus echipa pe primul loc. E o umilință ce s-a întâmplat în prima repriză! Jucătorii trebuie să conștientizeze că sunt la Steaua, trebuie să aibă atitudine
- Daniel Oprița, după Oțelul - Steaua 3-2

VIDEO. Atmosfera din Ghencea la startul meciului dintre Steaua și Poli Iași 

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.