Campionate

Ce a vrut să spună? Thomas Tuchel, declarație incredibilă după umilința trăită cu Manchester City: „A fost distractiv!”

+10 Foto
Thomas Tuchel / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 12 aprilie 2023

Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern Munchen, a oferit o declarație stranie la scurt timp după înfrângerea drastică suferită de echipa sa în fața lui Manchester City, 0-3, în turul „sfertului” din UCL. 

City a zdrobit-o pe Bayern și e la un pas de semifinale, iar Guardiola s-a răzbunat pe Tuchel, după finala Ligii pierdută în 2021 în fața germanului, care a cucerit trofeul atunci cu Chelsea. Neamțul de pe banca bavarezilor a surprins după meciul de marți seara, afirmând că „a fost distractiv să-și vadă jucătorii la lucru”, dar și că „s-a îndrăgostit de ei”.

Thomas Tuchel, după umilința trăită de Bayern cu Manchester City: „A fost distractiv!”

„Rezultatul este nedrept pentru noi. Pot spune că m-am îndrăgostit puțin de jucătorii lui Bayern azi, așa de bine au evoluat. Chiar dacă sună ciudat, a fost distractiv să îi văd la lucru. 

Nu sunt deloc de acord cu ce arată tabela, am fost pedepsiți în momente în care eram echipa mai bună. A fost brutal, performanța noastră în teren a fost excelentă până la 2-0. Timp de 70 de minute, am văzut o echipă Bayern excelentă”, a declarat managerul neamț, conform metro.co.uk.  

Matthijs de Ligt: „E un rahat ce s-a întâmplat!”

Fundașul central al bavarezilor și-a făcut autocritica după meciul în care a fost neputincios în fața forcing-ului brutal al lui Manchester City:

Scorul de 3-0 pentru City doare, desigur. Ei au avut și șanse să facă 4-0 sau 5-0, le-am oferit gratuit șanse de a marca. La 1-0 am echilibrat mult jocul și simțeam că puteam face mai mult. Am și ratat o ocazie foarte mare. 

Este păcat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, că le-am oferit pe tavă ocazii. E o rușine și un rahat ce s-a întâmplat. Am jucat împotriva unui adversar bun, dar am avut șansele noastre și puteam să rămânem în meci.

- Matthijs de Ligt, fundaș Bayern Munchen

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini ale duelului Manchester City - Bayern Munchen 3-0

+10 Foto
Manchester City - Bayern Munchen/ foto: Imago Images

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.