Liga 1

Alibec poate pleca liber de la Farul » Gică Hagi a anunțat în direct: „Avem un acord”

Gică Hagi (58 de ani), managerul Farului, susține că Denis Alibec (32) va mai juca în România doar în tricoul dobrogenilor. Atacantul liderului poate pleca însă în străinătate, gratis.

Articol de Alexandru Barbu  —  Wednesday, 12 April 2023

Gică Hagi (58 de ani), managerul Farului, susține că Denis Alibec (32) va mai juca în România doar în tricoul dobrogenilor. Atacantul liderului poate pleca însă în străinătate, gratis.

La începutul lunii martie, Alibec semna prelungirea contractului cu Farul până în vara anului 2025. Revenit la Ovidiu sezonul acesta, vârful naționalei are un acord cu Hagi să fie lăsat liber în străinătate, în cazul unei oferte avantajoase.

Denis Alibec poate pleca liber de la Farul

„Avem un acord cu Alibec. În România, joacă numai la noi. Dacă va avea o ofertă de afară, în vară, să fie sănătos!”, a declarat Hagi în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. 

Întrebat dacă Alibec poate pleca liber de la Farul, Hagi a confirmat: „Da, dacă are o ofertă de afară. Dar în România va juca doar pentru noi”.

În cadrul aceleiași intervenții televizate, Hagi a precizat că se va baza începând din sezonul viitor pe un atacant din Academie, Iustin Doicaru, în vârstă de 16 ani - detalii, AICI.

Denis Alibec, relație specială cu Gică Hagi

În septembrie 2022, Gică Hagi vorbea despre situația lui Denis Alibec și îi propunea atacantului un post în conducerea Farului după retragere.

„În cazul lui era doar o chestiune de a zice că vrea să revină și să fie cel mai bun. I-am zis, dacă tu vrei, vreau și eu. Jucătorii foarte, foarte talentați sunt și capricioși. Trebuie să îi înțelegi. El e aparte, nu poate să fie altcineva. Eu îi explic că atunci când e pe teren trebuie să fie conectat doar la ce face pe gazon.

Denis e cu noi până la vară, apoi să îi fie bine încă 4 ani de zile, el va decide ce urmează. Apoi, când se retrage, să revină la noi la club. Să fie conducător! El e construit și făcut de Farul. La fel ca mine, amândoi suntem fariști! E un oraș frumos, cred că îi place vara, nu văd ce de nu ar reveni”, spunea „Regele”.

11 goluriși 7 assisturi a reușit Alibec pentru Farul în actualul campionat (27 de apariții)

VIDEO. Trei fotbaliști de la Farul, urmăriți de cluburi din străinătate » Declarațiile lui Victor Becali, la GSP Live.

>

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.