Liga 2

Oțelul - Gloria Buzău 1-0 » Trupa lui Dorinel Munteanu, victorie esențială în lupta pentru promovare. Clasamentul din play-off

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 aprilie 2023

După înfrângerea cu Dinamo, 0-3, Oțelul a obținut o victorie importantă, 1-0 cu Gloria Buzău, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2.

Cu Dorinel Munteanu revenit pe bancă, Oțelul a început în forță meciul. Gălățenii au deschis scorul în minutul 4, după o gafă uriașă a porterului oaspeților, Relu Stoian. După o degajare lungă a lui Dur Bozoancă, mingea a ajuns în careul Gloriei Buzău, căzând în careu. Relu Stoian a fost prins pe picior greșit și era să fie depășit de minge. A atins balonul, dar acesta a ajuns la Octavian Ursu, care a marcat din 4 metri.

După acea fază, Oțelul a făcut un pas înapoi și a cedat inițiativa. Gloria Buzău a controlat partida, a avut posesia și a avut ocaziile importante, dar elevii lui Adrian Mihalcea nu l-au putut învinge pe Dur-Bozoancă.

După pauză, elanul buzoienilor s-a tăiat. Trupa lui Mihalcea a căutat egalarea, dar nu a avut forța să marcheze. Pe final, gălățenii au marcat din nou, dar reușita lui Ionuț Neagu a fost anulată pentru un fault în atac.

După această victorie, Oțelul (locul 3), ajunge la 42 de puncte, la 3 de liderul Poli Iași și la două de CSA Steaua. Gloria Buzău rămâne fără victorie în play-off și pe locul 5, cu 34 de puncte.

Clasamentul live din Liga 2

FINAL » Oțelul - Gloria Buzău 1-0

  • min. 82: Gol anulat pentru Oțelul. După o fază complicată în careul buzoienilor, Neagu introduce mingea în poartă, după respingere a lui Stoian. Golul a fost anulat pentru fault în atac.
  • min. 60: Oțelul se apără precis și nu le dă spații adversarilor, Gloria Buzău nu are ocazii la poarta gălățenilor
  • min. 46: Start în repriza a doua
  • min. 45 Pauză
  • min. 20: Gloria Buzău a echilibrat jocul, a avut câteva acțiuni periculoase, dar nicio ocazie notabilă
  • min. 4: Gol Oțelul, Octavian Ursu deschide scorul. După o degajare lungă a lui Dur Bozoancă, mingea a ajuns în careul Gloriei Buzău, căzând în careul de 6 metri. Relu Stoian, portarul de la Gloria Buzău, a fost prins pe picior greșit și era să fie depășit de minge. A atins balonul, dar acesta a ajuns la Ursu, care a marcat din 4 metri.
  • min. 1; A început meciul

Echipele de start:

Oțelul: Dur-Bozoancă – A. Rus, Sîrghi, Yabre, Nedelea – Cisotti, Neagu, Jardan – Mitoi, Fatai, O. Ursu
Rezerve: Pop, Scocîlcă, Cîrjan, Chirițoiu, Cruceru, Panait, Adăscăliței, Ciobanu, Zivulic
Antrenor: Dorinel Munteanu

Gloria Buzău: Stoian - Oteliţă, Vîrtej, Wiktorski, Șuteu - Lopez, Pandele -Munteanu, Gaitan, Angelov - Boiciuc
Rezerve: Rusu, Sampaio, Cârstocea, Blejdea, Sălceanu, Marku, Lazăr, Greu, V. Alexandru
Antrenor: Adrian Mihalcea

Stadion: Oţelul (Galaţi) 
Arbitru: Bogdan Dumitrache (Bucureşti). Asistenți: Cosmin Vătămanu (Bucureşti), Cosmin Borjan (Târgu Mureş)

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.