Volei

Voleibalista Julia Ituma a fost găsită moartă într-un hotel din Istanbul » Avea numai 18 ani

Julia Ituma s-a sinucis într-un hotel din Istanbul

Articol de Vlad Roșu  —  joi, 13 aprilie 2023

Julia Ituma, jucătoare de volei la formația italiană Novara, a fost găsită moartă într-un hotel din Istanbul. Avea numai 18 ani. Italiencele s-au deplasat, miercuri, în Turcia, pentru a disputa returul semifinalelor din Liga Campionilor la volei feminin, împotriva echipei Eczacibasi. Turcoaicele s-au calificat în finală, după ce au câștigat cu 3-0, după ce, în tur, italiencele se impuseseră cu 3-2. 

Julia Ituma ar fi căzut de pe fereastra hotelului din Istanbul, scriu cei de la Ansa. Giuseppe Manfredi, președintele Federației Italiene de Volei, a emis un comunicat, prin intermediul site-ului forului pe care îl conduce: 

Suntem sfâșiați de această veste care a cutremurat nu numai voleiul din Italia, ci întreg sportul din țara noastră. 
Comemorăm pierderea nu numai a unui mare talent, ci și a unei fete minunate, de 18 ani, pe care am văzut-o jucând în campionatul italian.
Primul meu gând merge către familia Juliei, căreia îi transmit cele mai sincere condoleanțe, și pe care o asigur că Federația Italiană de Volei o va ajuta fără îndoială.
Suntem în contact permanent cu președintele clubului Novara, dar și cu președintele Federației de Volei din Turcia, pentru a la oferit to sprijinul nostru. 
Cred că orice alt cuvânt rostit nu ar fi de folos. Este o tragedie imensă, care ne-a luat prin surprindere.

-comunicat Federația Italiană de Volei

Forul italian a anunțat că un minut de reculegere va fi ținut la toate meciurile de volei din „Cizmă”, care se vor juca astăzi și vineri. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.