Baschet

Fiica unui jucător al lui Chicago Bulls, piază rea pentru Toronto Raptors » Canadienii au ratat jumătate din aruncările libere pentru că aceasta a țipat la ei de pe marginea terenului

Sursă foto: Instagram @Chicago Bulls

Articol de Vlad Roșu  —  Thursday, 13 April 2023

Toronto Raptors a pierdut cu Chicago Bulls, pe teren propriu, scor 105-109, într-un meci din NBA disputat în noaptea de joi. Canadienii au ratat 18 din cele 36 de libere pe care le-au primit, iar fanii cred că Diar DeRozan, fiica lui DeMar DeRozan (33 de ani), jucătorul americanilor, a fost piaza rea.

Fata fostului baschetbalist al lui Toronto Raptors a fost văzută strigând de pe margine în mai multe momente ale jocului, atunci când jucătorii canadienilor se pregăteau să arunce la coș, scrie cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

Sursă foto: Instagram @Chicago Bulls

VIDEO. Cadre cu fiica lui DeMar DeRozan țipând la aruncările libere din meciul Toronto Raptors - Chicago Bulls

Întrebat la finalul partidei în legătură cu acest caz, DeMar DeRozan a spus, potrivit sursei citate anterior: „A devenit virală. Am auzit-o țipând în timpul meciului, am întors capul și m-am întrebat: «E fiica mea cea care țipă?» 

Chicago, la un meci de play-off în NBA

Zach LaVine a fost MVP-ul partidei din Scotia Bank Arena. Jucătorul lui Chicago Bulls a marcat 39 de puncte, a reușit 6 recuperări și 3 pase decisive. Pascal Siakam a fost cel mai bun marcator al lui Toronto Raptors, cu 32 de puncte. Camerunezul a mai adunat 9 recuperări și 6 pase decisive. 

23 de punctea marcat DeMar DeRozan. A mai contabilizat 7 recuperări și 3 pase decisive

Grație victoriei obținute în fața lui Toronto Raptors, Chicago Bulls s-a calificat în finala play-off-urilor pentru promovare din NBA, unde o va întâlni pe Miami Heat. Meciul dintre cele două va avea loc pe 15 aprilie, de la ora 02:00. 

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Toronto Raptors și Chicago Bulls, din NBA 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.