Liga 1

Ilie Dumitrescu, revoltat în direct: „Să intre Gigi Becali și să-mi spună asta în față! E imun la orice tratament”

Ilie Dumitrescu / foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  joi, 13 aprilie 2023

Ilie Dumitrescu, fost fotbalist important în istoria Stelei, cu un trecut legat și de FCSB, club pe care l-a antrenat pentru o scurtă perioadă în 2010, a fost protagonistul unei ieșiri virulente joi seara, în momentul în care vorbea despre imixtiunile patronului Gigi Becali, dar și despre conflictul dintre cele două entități roș-albastre.  

„Mister”, luat recent în colimator de Gheorghe Mustață fiindcă a fost prezent la un meci de-ale Stelei din liga secundă, a răbufnit în momentul în care vorbea despre perioada în care a antrenat clubul lui Becali. 

Ilie Dumitrescu: „Nici peste mine nu s-a implicat Gigi!”

Nici la mine nu s-a implicat Gigi! Să intre și să-mi spună mie în față dacă a făcut-o! Îl respect în continuare că investește, că a investit, că vrea să facă performanță. Știi cât am încercat eu să-i transmit lui Gigi să nu mai facă treaba asta? (n.r.-  să se implice peste antrenori

Acum, e imun la orice tratament, nu mai poți vorbi cu el pe tema asta. (...) I-am dat mesaj lui Gigi: nu s-a implicat nici peste mine, nu doar că nu s-a implicat peste Pițurcă. Sunt și eu pe lista aia scurtă”, a spus Dumitrescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Fostul mare jucător a adăugat: „Nu m-am certat cu Gigi Becali. Am discutat la un moment dat ceva despre un penalty, dacă a fost sau n-a fost. Dacă mă întâlnesc cu el pe stradă, îl salut, îl respect, îl voi respecta toată viața. Doar am discutat în contradictoriu, atât”:  

Ilie Dumitrescu, despre momentul în care a fost înjurat de suporteri

Ilie Dumitrescu a vorbit despre plecarea sa de la FCSB din 2010, cauzată și de reacțiile deplasate ale ultrașilor roș-albaștrilor:

„În momentul în care mi-am văzut fata că plânge, nu mai conta absolut nimic! N-am luat bani de la FCSB, n-am câștigat nimic, mai aveam să-mi plătesc și camera la hotel în deplasări! 

Fiica mea era în spatele băncii de rezervă, plângea. În momentul ăla, absolut nimic n-a mai contat. (...) Suporterii au decis să mă înjure, asta a fost poziția lor”, a mai declarat Ilie Dumitrescu. 

Bilanțul lui Ilie Dumitrescu la FCSB: „Plec din cauza lor, a suporterilor”

Ilie Dumitrescu a trecut pe la 13 echipe în cariera sa de antrenor, ultima dintre ele fiind chiar FCSB. După un egal cu Astra Ploieşti, 1-1, Ilie Dumitrescu şi-a anunţat demisia, „din cauza lor, a suporterilor!”

Cariera de tehnician a lui Ilie Dumitrescu a atins apogeul când a acceptat funcţia de antrenor la FCSB. În această perioadă, roș-albaștrii au jucat trei meciuri în cupele europene, dubla cu Grasshopper şi primul meci din grupele Europa League, cu Liverpool. În Liga 1, Ilie Dumitrescu a stat pe banca FCSB-ului doar cinci etape, în care a obţinut două victorii, două egaluri şi o înfrângere.

El a spus un mare adevăr acolo, că m-am dus la Steaua și n-am luat niciun ban. Mi-am plătit eu tot, și benzina, și tot. Eu am fost la Steaua, da. Se numea Steaua. Acum cum se numește?

- Replica lui Ilie Dumitrescu pentru Gheorghe Mustață

VIDEO Victor Becali face dezvăluiri din intimitatea familiei: „Dacă va hotărî să nu se mai bage, Gigi o să vă anunțe!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.