Liga 4

Acel 22-0, în care Florin Costea a marcat 7 goluri, a fost BLAT » 200 de lei pentru adversari, arbitrul a oprit meciul în minutul 67! Detalii incredibile din culise

Articol de David Marinescu  —  vineri, 14 aprilie 2023

Gazeta Sporturilor publică informații de culise din meciul pe care ARO Câmpulung l-a câștigat cu Juventus Bascov cu 22-0, pe 9 aprilie, în liga a 4-a din județul Argeș. 

La pauză era 18-0, iar arbitrul a oprit jocul în minutul 67! Cum a fost posibilă o astfel de desfășurare a partidei? „Gazdele au mers cu bani la oaspeți", susțin surse care cunosc situația. 

Acuze de blat la meciul ARO Câmpulung – Juventus Bascov

Din informațiile GSP.ro, jucătorii de la Bascov, minori unii dintre ei, ar fi primit câte două sute de lei ca să piardă atât de rău. În aranjament ar fi fost implicați și jucători de la Câmpulung, inclusiv Măzărache, fostul atacant de la Universitatea Craiova, și el ar fi discutat cu fotbaliștii de la Juventus. 

Măzărache a marcat patru goluri, Florin Costea a înscris de șapte ori. Andrei Nilă (37 de ani), și el fost jucător în Liga 1, la CS Mioveni, a intrat de pe banca de rezerve și a marcat un hattrick. Au mai punctat Jenaru (un gol), Dascălu (6 goluri) și Robu (un gol).  

ARO e pe primul loc în clasament, cu 63 de puncte, trei peste Speed Academy, și cu un golaveraj fantastic, 127-10! Are un parcurs incredibil: 21 de victorii în 21 de meciuri.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.