Altele

Cea mai brutală competiție din România a revenit » Imagini șocante la finală: KO dintr-o singură palmă! Câți bani a încasat câștigătorul

+28 Foto
Cea mai recentă gală RXF Slap, concursul de dat palme organizat în România, a oferit scene șocante. Daniel Drugă și-a făcut KO adversarul din finală, pe Lucian Silviu Croitoru.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 14 aprilie 2023

Ediția a doua a galei RXF Slap, concursul de dat palme organizat în România, a oferit noi scene șocante. Daniel Drugă și-a făcut KO adversarul din finală, pe Lucian Silviu Croitoru. 

Cea mai controversată competiție din România continuă să capete amploare. Gala organizată în această săptămână a avut un final neașteptat. 

FOTO. Imagini șocante din gala RXF Slap: făcut KO în finală

Daniel Drugă a reușit să îl învingă în ultimul act pe Lucian Silviu Croitoru, un adversar din altă categorie, cu mulți centimetri și multe kilograme în plus. 

Ultimele secvențe au fost șocante. Palma aplicată de Drugă în figură l-a făcut KO pe oponent. Au urmat zeci de secunde de panică, sub privirile și numărătoarea arbitrului Sandu Lungu. 

Clipul distribuit pe conturile oficiale ale celor de la RXF MMA a devenit viral: „Nu contează înălțimea când ai palma puternică”.

10.000 de euroa primit Drugă pentru câștigarea concursului, dublu față de premiul de la prima ediție. Croitoru, finalistul, s-a ales și el cu 3.000 de euro

Imagini groaznice din competiția de dat palme de la București

În luna ianuarie a acestui an, la prima ediție, Sorin Simion Comșa a încheiat competiția complet desfigurat. Imaginile au făcut înconjurul planetei.

Inclusiv Conor McGregor a distribuit clipul pe contul de Twitter și a notat în descriere: „O tehnică absolut superbă. Felicitări noului campion mondial!”.

+19 Foto
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.