Liga 1

Aproape sold-out în doar 4 ore pentru derby-ul din play-off: „Am bătut un nou record!”

Biletele pentru derby-ul bucureștean dintre Rapid și FCSB, programat, duminică, 23 aprilie, în runda cu numărul 5 din SuperLiga, s-au vândut în doar 4 ore.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 14 aprilie 2023

Biletele pentru derby-ul bucureștean dintre Rapid și FCSB, programat, duminică, 23 aprilie, în runda cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii, s-au vândut în doar 4 ore. Partida se va disputa pe arena din Giulești.

Fanii giuleșteni au stabilit un nou record al sezonului în Liga 1 și au cumpărat toate biletele pentru derby-ul cu FCSB în doar câteva ore. Printre cei aproximativ 14.000 de spectatori, capacitatea totală a arenei, se vor număra și 700 de susținători ai celor de la FCSB.

Sold-out la Rapid - FCSB 

„Se anunță un derby incendiar! Biletele pentru meciul cu FCSB, de pe 23 aprilie, s-au vândut extrem de rapid. Au mai rămas aproximativ 250 de bilete la Peluza dinspre Teatru, acestea fiind disponibile doar la casa de bilete de la Rapid Giulești - Superbet Arena!”, au transmis giuleștenii pe pagina oficială de facebook a clubului. 

În mai puțin de 4 ore, Rapidiștii reușesc un nou sold out, de data aceasta la meciul cu echipa din Berceni. Biletele au fost puse la vânzare de la ora 12:00 astfel, Rapidiștii bat un nou record!

Vom avea parte din nou de un Giulești arhiplin, de o atmosferă incendiară și de un spectacol pe cinste, așa cum doar Peluza Nord - Rapid București știe să facă!
- Mesajul fanilor rapidiști, postat pe Vișiniu.ro

VIDEO. Adi Mutu, conferință de presă înaintea partidei din Bănie: „Vrem să ne luăm revanșa la Craiova, după meciul slab făcut cu Sepsi”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.