Liga 2

S-a revoltat în direct din cauza legii care ar putea ajuta CSA Steaua: „Ne ducem într-o formă periculoasă a comunismului și a tiraniei!”

S-a revoltat în direct din cauza legii care ajută CSA Steaua: „Ne ducem într-o formă periculoasă a comunismului și a tiraniei!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Saturday, 15 April 2023

Modificarea Legii Sportului, cerută de Vasile Dîncu și care îi dă dreptul Stelei să promoveze în Liga 1, naște în continuare discuții în contradictorii și revolte.

CONTEXT:

În această dimineață, jurnalistul Narcis Drejan, redactor-șef Radio Sport Total FM și editorialist GSP, a avut o replică dură, împotriva modificării Legii Sportului.

„Ne ducem într-o formă periculoasă a comunismului și a tiraniei!”

„Ne întoarcem în momentul în care rușii stabilesc Guvernul de la București, cu Petru Groza în frunte. Exact acolo suntem. 

Ne întoarcem în momentul în care s-au înființat Steaua și Dinamo. S-a inventat o rivalitate falsă, între Poliție și Armată. Dacă noi ne întoarcem acolo este foarte grav!

Da, 80% din sportul românesc e susținut de stat. Da. Uite ce mă deranjează. Eu de ce mă duc să votez? Mă duc să votez pentru că vorbim despre principiile democrației. 

Dar dacă vine domnul Dîncu, unul dintre cele mai găunoase personaje apărute, înseamnă că 33 de ani am votat degeaba. 

Ne-a spus Prunea despre el și noi nu am crezut. Credeam că este un om din umbră, dar este unul dintre personajele cu adânci rădăcini comuniste. 

Ni se arată că dacă vine unul, poate să schimbe absolut orice. Puteai face legea altfel. Spuneai «Domnule, am auzit că toate Termocentralele vor să-și facă echipe, că toate Combinatele Chimice vor să-și facă echipă». 

Dacă Ministerele spuneau «Domnule, țara asta e atât de bogată, încât dăm pe dinafară de bani. Vrem să susținem sportul românesc». Dacă veneai cu un plan ca ăsta, spuneam că legea nu e pentru o echipă de fotbal, ci pentru tot fotbalul românesc.

Dar legea ajută o singură echipă. Unde ne ducem? La Fidel Castro. Ne ducem într-o formă periculoasă a comunismului și a tiraniei! 

Noi vorbim despre principii europene, progresism, democrație. Unde sunt astea, fraților? Nu există! E foarte periculos!”, a spus Narcis Drejan în emisiunea „DigiSport Matinal”.

Citește și 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.