Campionate

Atac sub centură! Un fost internațional italian susține că „Haaland habar n-are să joace fotbal”

Antonio Cassano, fost internațional italian, nu-i contestă calitățile de „vârf” norvegianului Erling Haaland. Dar întreabă: „N-ați vrea mai degrabă un atacant care să și știe să joace fotbal?!”. Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday, 15 April 2023

Antonio Cassano, fost internațional italian, nu-i contestă calitățile de „vârf” norvegianului Erling Haaland. Dar întreabă: „N-ați vrea mai degrabă un atacant care să și știe să joace fotbal?!”.

Erling Haaland, bombardierul lui Manchester City, este golgheterul Ligii Campionilor, cu 11 reușite, și al Premier League, cu 30 de goluri. Dar pentru fostul internațional italian Antonio Cassano, 40 de ani, nu-i de ajuns. Acesta nu-i contestă norvegianului calitățile de marcator: „Haaland este un mare marcator, este fenomenal”. Dar pretinde că nu știe cu mingea.

45 de goluria marcat Haaland în acest sezon, în toate competițiile, pentru Man. City

Antonio Cassano, reacție controversată despre Erling Haaland

Cassano a făcut declarația la podcastul Bobo TV. Acolo, fostul atacant, care a jucat printre altele la Real Madrid, Inter Milano, AS Roma sau Sampdoria, l-a comparat pe jucătorul lui City cu alți fotbaliști de același profil: „Sunt alții care știu să joace fotbal, precum Lewandowski și Benzema. El nu are idee cum să joace fotbal. N-ați vrea mai degrabă un atacant care să și știe să joace fotbal?!”.

Afirmația este la fel de controversată ca și Cassano însuși. Pe vremea când era jucător activ, el a fost considerat un mega-talent, dar a ratat o posibilă carieră uriașă din cauza lipsei de disciplină și a declarațiilor controversate. Fostul internațional italian a atras atenția deseori cu sloganuri homofobe.

39 de selecțiiși 10 goluri a bifat Antonio Cassano la naționala Italiei. A ieșit campion în Spania, cu Real Madrid, și în Italia, cu AC Milan

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.