Campionate

Încă se văd urmele! Cum a apărut Sane, la 4 zile după pumnul primit de la Mane

+11 Foto
Leroy Sane (27 de ani) a apărut cu buza vânătă la meciul dintre Bayern Munchen și Hoffenheim, scor 1-1.

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 15 aprilie 2023

Leroy Sane (27 de ani) a apărut cu buza vânătă la meciul dintre Bayern Munchen și Hoffenheim, scor 1-1. Umflătura este o urmare a loviturii primite de la colegul Sadio Mane (31 de ani), la finalul eșecului cu Manchester City, 0-3, din „sferturile” Ligii Campionilor.

Frustrat, după un schimb de replici intervenit pe gazon în timpul disputei cu City, Sadio Mane i-a tras un pumn în gură lui Leroy Sane, la vestiare.

Ieșirea grobiană a camerunezului a lăsat urme pe figura lui Sane. Neamțul a apărut astăzi, la meciul cu Hoffenheim, cu buza umflată și cu o vânătaie serioasă.

Cu Mane în afara lotului și Sane pe teren până în minutul 60, bavarezii au făcut încă un pas greșit în Bundesliga, doar 1-1 cu Hoffenheim, pe teren propriu.

Mane, amendat și suspendat de Bayern 

Reporterii Sky dezvăluie că Mane este contestat de mulți dintre coechipieri. Și că ar fi tot mai izolat. 

Tabloidul Bild, la rându-i, cere de asemenea intervenția fermă a conducerii: „Au fost deja prea multe cazuri de indisciplină în acest sezon. Accidentul lui Manuel Neuer, la schi, plimbarea lui Serge Gnabry la Paris, la Săptămâna Modei, întârzierile lui Leroy Sane la antrenamente sau la plecarea într-o deplasare".

Clasamentul actualizat din Bundesliga

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.