Liga 1

Răducioiu și Popescu, verdict despre cea mai controversată fază din CFR Cluj - Sepsi + „E cea mai slabă echipă din acest grup pentru titlu”

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 16 aprilie 2023

Florin Răducioiu și Gică Popescu au analizat cea mai controversată fază a meciului dintre CFR Cluj și Sepsi, terminat 2-1 pentru trupa lui Dan Petrescu.

În minutul 41, la 1-0 pentru Sepsi, Daniel Bîrligea a căzut în careu, după o intrarea a lui Jonathan Rodriguez, însă arbitrul Iulian Călin a lăsat jocul să continue.

Gică Popescu și Florin Răducioiu, verdict în cea mai controversată fază din CFR Cluj – Sepsi

După meci, Gică Popescu și Florin Răducioiu au comentat momentul și au căzut de acord: trupa lui Dan Petrescu trebuia să primească penalty.

„Nu ştiu dacă alunecă şi cade înainte Birligea. Dar pare penalty! De ce nu a intervenit VAR-ul?”, a spus Gică Popescu, la PrimaSport.

„Problema e că e un contact înainte de intrarea în careu, după care vine Rodriguez. Care face faultul, atenție! Arbitrul spune că s-a aruncat jucătorul de la CFR Cluj înainte. Dar pare penalty. E la aprecierea arbitrului, dar poate să intervină VAR-ul. Pare penalty! E fault!”, a spus și Răducioiu.

Fostul atacant a vorbit și despre prestația pe care Sepsi o are în play-off.

„E cea mai slabă echipă din acest grup pentru titlu. Are deja trei înfrângeri. Nu e motivată și nu are obiectiv. Să nu fim ipocriţi și să spunem că echipa a trântit partida cu CFR. Să nu credem în aşa ceva în 2023”, a spus Răducioiu. 

Acesta a fost completat de Popescu: „Sepsi a făcut multe erori în deplasare. Cum nu am văzut în alt meci. Din lejeritate, din lipsă de concentrare... Când intri neconcentrat la un meci, faci greşeli. Când joci cu CFR, o echipă motivată, e greu”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.