Campionate

Liverpool a demarat discuțiile cu mijlocașul lui Bayern, după ce a renunțat la Bellingham

Ryan Gravenberch (dreapta)/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 16 aprilie 2023

Liverpool vrea să pregătească deja sezonul viitor și a demarat discuțiile cu Ryan Gravenberch (20 de ani), mijlocașul central de la Bayern Munchen.

Liverpool vrea să restructureze din temelii linia mediană la vară. Primul nume pe lista transferurilor era Jude Bellingham (19 ani), mijlocașul lui Dortmund, dar „cormoranii” au renunțat la englez, din cauza prețului uriaș cerut de Borussia, 140 de milioane de euro.

Liverpool s-a reorientat către Gravenberch, care nu s-a impus la Bayern, la primul sezon în Bundesliga.

Liverpool îl vrea pe Gravenberch

Liverpool s-a întâlnit deja cu reprezentanții olandezului, potrivit jurnalistului David Ornstein, specializat în piața transferurilor.

Gravenberch a ajuns la Bayern în vară, când a fost cumpărat de la Ajax pentru 18,5 milioane de euro. 

A bifat 27 de meciuri în toate competițiile pentru bavarezi, a marcat un gol și a dat un assist. În Bundesliga are 18 meciuri, dar doar 334 de minute, adică aproximativ 19 minute pe partidă.

Liverpool a renunțat la Bellingham

Liverpool nu va participa la licitația pentru Jude Bellingham, care ar putea ajunge la 140 de milioane de euro. „Cormoranii” nu se consideră în stare să concureze cu Real Madrid pentru semnătura mijlocașului englez.

120 milioane de euroeste cota lui Jude Bellingham, potrivit transfrmarkt.com. Ryan Gravenberch este evaluat la 30 de milioane de euro

În plus, și Manchester City ar fi intrat pe pista Bellingham, astfel că lupta pentru transferul lui se va duce în doi, între Real Madrid și City.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.