Campionate

Scene incredibile în Ligue 1 » Fanii lui Angers și-au dat pantalonii jos la penalty

Sursă foto: Twitter @ Match of The Day

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 17 aprilie 2023

Scene incredibile au avut loc în tribunele stadionului „Gabriel Montpied”, casa echipei Clermont, duminică după-amiază, când gazdele s-au impus cu scorul de 2-1 în fața lui Angers, în runda cu numărul 31 din Ligue 1. 

În minutul 32, Clermont a primit penalty, în urma unui fault comis de Adrien Hunou, atacantul lui Angers, în propria suprafață de pedeapsă. 

În momentul în care Grejohn Kyei, atacantul lui Clermont, se pregătea să execute lovitura de pedeapsă, câțiva fani ai lui Angers și-au dat pantalonii jos și s-au întors cu spatele, încercând să-i distragă atenția vârfului gazdelor. 

Demersul acestora a fost unul fără succes, iar Grejohn Kyei a transformat fără probleme de la punctul cu var, ducând scorul la 1-1. Hunou deblocase tabela în minutul 28, cu un șut din interiorul careului, de la 14 metri. 

Clermont a trecut la conducere înainte de pauză, în minutul 39, când Muhammed Cham a marcat dintr-un alt penalty obținut de gazde. 

S-a terminat 2-1 pentru Clermont, formație care ocupă locul 11 în Ligue 1, cu 43 de puncte. Angers e ultima în clasament, cu numai 14 puncte câștigate. 

VIDEO. Rezumat: Clermont - Angers 2-1

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.