Liga 1

Fotbalistul care l-a încântat pe Charalambous: „Toată România a văzut calitatea lui”

+27 Foto
FCSB - Farul 2-1 » Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, e încântat de echipa lui. Mai jos, cele mai importante declarații făcute de cipriot după victoria contra liderului.

Articol de Alexandru Barbu, Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  luni, 17 aprilie 2023

FCSB - Farul 2-1 » Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, e încântat de echipa lui. Mai jos, cele mai importante declarații făcute de cipriot după victoria contra liderului.

  • „Farul e poate cea mai ofensivă echipă pe care am întâlnit-o până acum. O victorie importantă. A fost foarte bine că am câştigat. Sunt trei puncte care ne ajută foarte mult din punct de vedere psihic. Vreau să le mulţumesc şi fanilor, a fost o atmosferă incredibilă și vreau să împart această victorie cu ei.
     
  • Avem lucruri de îmbunătățit, dar atmosfera e mult mai bună decât am crezut, deci se poate lucra.
     
  • Apărarea noastră a fost foarte bună, rezultatul e unul corect.
     
  • De când am venit, am găsit o mentalitate fantastică. Băieții se antrenează la maxim și dau totul pe teren.
     
  • Toată România a văzut azi calitatea lui Tavi Popescu. Am jucători de calitate și sunt fericit să mă aflu în această postură.
     
  • Florinel Coman e foarte profesionist, se antrenează incredibil în fiecare zi. A înscris deja în 3 meciuri la rând, ne ajută foarte mult.
     
  • Detaliile vor face diferența în lupta la titlu. Important e să ne gândim la adversarul următor. Nu avem foarte mult timp să celebrăm victoria. Important e să fim foarte bine pregătiţi la fiecare meci”

Alte declarații după FCSB - Farul 2-1:

E foarte important că am câștigat, ne-am apropiat de primul loc și speram ca în următorul joc (n.r. - cu Rapid) să luăm cele 3 puncte. 

Nu contează pe ce post joc, trebuie să-mi fac treaba cât mai bine și să-mi ajut echipa. 

Suntem pe drumul cel bun, suntem așa de vreo 6 luni. E bine că ne creăm ocazii, știm să și suferim și sper să ieșim campioni la final

- Octavian Popescu, FCSB

Astăzi am câștigat, de mâine ne vom concentra pe următorul meci. Cred că am fost mult mai agresivi, ne-am dorit mult mai mult. S-a văzut de la început, am început foarte bine, tare, am stat sus. 

Suntem fericiți că fanii au fost alături de noi astăzi, au fost în număr destul de mare. Cu ei alături, cu siguranță nu ne poate opri nimeni. Sunt bine, fericit, mă bucur că joc, că echipa merge bine. 

Ne propunem să câștigăm meci de meci, la sfârșit vom vedea ce va fi. Sunt la FCSB, am contract, mai sunt câteva meciuri. Poate voi rămâne aici, nu se știe, dar oricine poate fi înlocuit. Mă bucur de prezent, de meciurile rămase.

- Deian Sorescu, FCSB

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Farul:

VIDEO. Florinel Coman, formă uluitoare: așa a marcat golul #40 în Superliga

Mai multe articole despre FCSB - Farul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.