Liga 2

CSA Steaua - Dinamo, meciul galeriilor. Mesaj la miezul nopții: „Am trecut la bilete în peluza lor”

CSA Steaua - Dinamo, derby-ul rundei cu numărul 4 din play-off, Liga 2, se joacă marți, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 17 aprilie 2023

CSA Steaua - Dinamo, derby-ul rundei cu numărul 4 din play-off, Liga 2, se joacă marți, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1 # PCH ironizează fanii „militarilor” și susține că va cumpăra bilete în peluza dedicată gazdelor, doar ca să se ajungă la sold out.

CSA Steaua - Dinamo. Continuă meciul fanilor: „Am trecut la bilete în peluza lor”

Peluza Cătălin Hîldan susține, prin intermediul unei postări pe Facebook, că fanii lui Dinamo au cumpărat deja 10.000 de tichete pentru derby-ul din Ghencea și anunță că urmează să achiziționeze bilete - încă nevândute - în galeria Stelei, lăsând de înțeles că echipa lui Daniel Oprița n-ar fi în stare să umple o peluză întreagă.

„Am trecut la bilete în peluza lor”, începe mesajul galeriei dinamoviste postat luni, aproape de miezul nopții.

Apoi, susținătorii „câinilor” detaliază: „După ce le-am terminat pe-ale noastre, 5.000 de bucăți, după ce am mai luat alte 5000 la Tribuna 2, am trecut și la biletele, ÎNCĂ NEVÂNDUTE, din peluza CSA. Să le dăm o mână de ajutor. Haideți, «câinilor» să le facem și lor SOLD OUT! Postați la comentarii biletele pe care le luați în peluza gazdelor. Nu acoperiți codul QR, să le poată folosi moca. Măcar să vină pe stadion... La așa un meci, pe o arenă nouă, la doi pași de București... e păcat să rămână sectoare goale tocmai în peluza gazdelor”.

CSA Steaua - Dinamo » Se anunță show în tribune

Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo, programat marți, de la ora 19:00, se anunță incendiar. Oaspeții speră să ocupe peste 10.000 de locuri pe arena din Ghencea. Până luni seară, se vânduseră, în total, 20.000 de tichete.

„Câinii” au cumpărat toate biletele primite în mod oficial, cele 5.000 din peluză, și îndeamnă la achiziționarea de tichete și în sectoarele apropiate.

Mai multe știri despre CSA Steaua - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.