Liga 1

Viorel Moldovan a tras concluziile după FCSB - Farul: „Să înceapă dansul în trei!”

+27 Foto
Viorel Moldovan (50 de ani), fost atacant al echipei naționale, a făcut o radiografie a victoriei obținute de FCSB, luni seară, în fața Farului, scor 2-1, în runda cu numărul 4 din play-off-ul Superligii.

Articol de Vlad Roșu  —  Tuesday, 18 April 2023

Viorel Moldovan (50 de ani), fostul atacant al echipei naționale, a făcut o radiografie a victoriei obținute de FCSB, luni seară, în fața Farului, scor 2-1, în runda cu numărul 4 din play-off-ul Superligii. 

Fostul internațional a spus că cele două formații au făcut o partidă foarte bună din punct de vedere ofensiv. Moldovan consideră că din acest moment lupta la titlu se va da în trei, între Farul, CFR Cluj și FCSB. 

Viorel Moldovan, după FCSB - Farul: „Un meci cu un ritm elevat, cu două echipe preocupate să joace fotbal”

„Să înceapă dansul în trei! E exact ceea ce ne-am dorit înaintea acestui joc, ca acest campionat să devină mai palpitant în play-off. 

Este foarte echilibrat acum. FCSB câştigă trei puncte importante, după un joc interesant propus. A fost un meci cu un ritm elevat, cu două echipe preocupate să joace fotbal. Au încercat pe partea ofensivă să producă ocazii la porţi. 

În schimb, o primă repriză care a fost mai echilibrată, dar FCSB a făcut diferenţa prin Compagno”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Prima Sport. 

VIDEO. Florinel Coman dublează avantajul FCSB-ului în duelul cu Farul, după o acțiune personală

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.