Liga 1

Gigi Becali a „sfințit” sloganul Champions League: „Lăsați-ne să ne pregătiiiim”

Gigi Becali, în timp ce rostea „noul” slogan

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Tuesday, 18 April 2023

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a oferit astăzi o variantă nouă, pe ritmuri bisericești, a sloganului „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”. 

Victoria cu Farul, 2-1, l-a entuziasmat pe Gigi Becali. Latifundiarul și-a început discursul de astăzi din fața reporterilor cu o variantă actualizată a sloganului „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”, pe care l-a rostit pe ritmuri bisericești.

VIDEO: Gigi Becali a „sfințit” sloganul Champions League

>

Ulterior, Becali s-a declarat încântat de jocul echipei sale, pe care o vede de neoprit: 

„Dacă jucăm precum aseară, și nu văd de ce nu am face-o, nu ne poate sta nimeni în cale, îi spulberăm pe toți. Să nu lași adversarul deloc să preia, să îi iei fața...”

Sloganul rostit de Gigi Becali provine de la Cristi Borcea, fost finanțator al clubului Dinamo, care s-a „pregătit” pentru Liga Campionilor începând din 2002. Borcea a afirmat în repetate rânduri că Dinamo se pregătește pentru cea mai importantă competiție europeană, dar clubul alb-roșu nu a ajuns acolo în cele din urmă.

Ulterior, Gigi Becali a preluat sloganul în încercarea de a-l ironiza pe Borcea, iar acum a venit cu o variantă „actualizată”, pe ritmuri bisericești. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.