Liga 1

Buget limitat

Articol de Dana Surulescu  —  luni, 19 mai 2008

Marian Iancu a anunţat că este dispus să cheltuie doar 3 milioane de euro pentru achiziţiile din vară.

După ce a investit aproape 25 de mi­lioane de euro la Timişoara în trei ani şi jumătate, Marian Iancu nu mai e dispus să arunce cu banii.

Patronul a anunţat ieri valoarea bu­getului pentru achiziţiile din aceas­­­tă vară, 3 milioane de euro. “Bu­ge­tul de transferuri este undeva în jurul a trei milioane de euro. Nu este o constantă în a cheltui bani. Ne aşteaptă un sezon în care vom juca în trei competiţii, în care vor fi pre­mieri consistente şi mă pre­o­cu­pă mai mult să consolidăm bugetul pen­tru cheltuielile de pe parcursul se­zo­nului”, a spus Iancu.

Patronul timişorenilor a reiterat ţin­tele lui Poli pentru vară: ”Am adus un atacant de forţă, Chidi, pen­tru a fi pregătiţi în cazul în care trans­­­ferul lui Goga nu se va con­cre­ti­za, iar Man­sour va rămîne rătăcit în tran­ziţie. Săp­tă­mîna viitoare sper să în­­­che­iem şi tra­tativele cu Contra. Şi mai aducem un fundaş central de pi­cior stîng şi poa­te un portar cu ex­pe­rienţă, dar cu asta nu avem un stres foarte mare”, a pre­cizat Iancu, care este convins că ac­tua­la echipă a lui Poli plus achi­zi­ţiile amintite poate face faţă în Cupa UEFA: “Putem să luăm ca referinţă me­ciurile din cam­pio­nat pe care nu le-am pierdut contra echipelor din frun­tea clasamentului”.

1,5 milioane de euro în trei rate e dispus să dea Iancu pe Dorin Goga de la “U” Cluj

500 de mii de euro e prima de instalare pe care o solicită Cosmin Contra la Poli

Ameninţare

Supărat pentru refuzurile lui McKain şi Marius Popa, care nu au dorit să dis­cu­te prelungirea contractului cînd au ajuns în ultimul an de an­ga­ja­ment, Marian Iancu a transmis o avertizare în direcţia jucătorilor lui Poli. “Nu mai accept duplicitatea. O să schimbăm relaţiile dintre admi­­nistraţie şi partea sportivă, le vom impune să respecte clubul. Cine nu respectă, pleacă, nu mai fac nici o concesie”, a spus Iancu.

Propunere de la Uhrin sr.

Marian Iancu a recunoscut că Poli urmăreşte în prezent un fundaş cen­tral care a fost propus de Dusan Uhrin sr (foto). “Opinia unui om care a do­­ve­­dit că a făcut ceva în fotbalul euro­pean e foarte importantă. Fun­daşul central pe care îl urmărim este o propunere din partea dîn­sului”, a spus Iancu. Timişorenii nu şi-au luat gindul nici de la Ionuţ Rada. “Am văzut că a spus că ar vrea să vină la Timişoara şi eu l-aş vrea. Dar nu vreau să spun nimic public des­pre asta”, a conchis patronul lui Poli.

Popa la judeţ!

Marius Popa nu i-a mai răspuns la telefon “vicelui” Emil Roşianu, iar Iancu nu mai e dispus la concesii. “Îi trasmit public că e netransferabil pentru că altfel nu putem să vorbim cu el. Mai departe vom vedea, dacă vine o echipă de liga a II-a sau a III-a, poate ne mai gîndim. El nu s-ar duce undeva să cîştige şi clubul care a investit în el şi l-a ajutat să ajungă unde a ajuns, ci vrea să ia el toţi banii. E lipsă de respect şi nu pot să mai tolerez asta”, a tunat Iancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.