Liga 2

Eroare COLOSALĂ la golul secund al Stelei » Defensiva lui Burcă s-a făcut de râs în Ghencea!

+8 Foto
Eroarea lui Oncescu la golul secund al Stelei / Captură Prima Sport

Articol de Remus Dinu  —  marţi, 18 aprilie 2023

Steaua - Dinamo. O mare eroare a defensivei „câinilor” a provocat golul secund reușit de „militari” în derby-ul ligii secunde. Goalkeeper-ul Oncescu și Gorka Larrucea au greșit copilărește în propriul careu, iar „vulpoiul” Chipirliu a speculat erorile acestora și a îndeplinit o simplă formalitate. Totuși, faza prezintă și un uriaș semn de întrebare în privința arbitrajului!

Miza derby-ului din Ghencea pare să-i fi copleșit pe dinamoviști, în special pe fotbaliștii „necopți” din echipa lui Ovidiu Burcă. Portarul de 18 ani Denis Oncescu, titularizat în dauna experimentatului Dujmovic în special prin prisma regulii U19, a comis-o în minutul 29 al confruntării cu Steaua. 

Steaua a profitat de eroarea colosală a defensivei dinamoviste

Aflat la 11 metri de propriile buturi, puștiul a trimis o pasă neglijentă pre spaniolul Gorka Larrucea, dintr-o lovitură liberă indirectă executată din lateral. Ibericul a bâlbâit mingea, iar Chipirliu a interceptat și a trimis în poarta goală.

+8 Foto
Eroarea lui Oncescu la golul secund al Stelei / Captură Prima Sport

Imediat după golul, Chipirliu a celebrat ostentativ în fața galeriei dinamoviste. În replică, ultrașii dinamoviști au aruncat cu torțe înspre fotbaliștii lui Daniel Oprița. 

O altă imprundență a provocat deschiderea scorului. Patriche l-a „secerat” în careu pe Chunchukov, același Chipirliu marcând de la punctul cu var.

Totuși, primul gol al „militarilior” pare să fi fost înscris în circumstanțe neregulametare! Fostul arbitru Marius Avram susține că lovitura liberă indirectă executată de Oncescu ar fi trebuit repetată!

Golul doi al celor de la CSA Steaua a fost înscris în condiții neregulamentare

Imagin de ansamblu cu faza premergătoare golului lui Chipirliu

Având in vedere că lovitura liberă este din interiorul careului celor de la Dinamo şi atacantul de la CSA Steaua, care se afla în interiorul suprafeței de pedeapsă, atacă adversarul și își dispută mingea, lucru nepermis de legile jocului, lovitura liberă ar fi trebuit repetată”, a spus Marius Avram, conform Prosport

VIDEO Atmosferă electrizantă la derby-ul Steaua - Dinamo

>

Citește și alte știri din derby-ul Steaua - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.