Liga 2

Ce s-a întâmplat în Ghencea, după victoria Stelei cu Dinamo: injurii greu de reprodus + Ce i-au făcut dinamoviștii gafeurului Oncescu

+43 Foto
Bucuria steliștilor / foto: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto), Cristi Preda (foto), Andrei Petrescu, Cătălin Stroia  —  marţi, 18 aprilie 2023

CSA Steaua a învins-o pe Dinamo cu 2-0 în derby-ul ligii secunde, prilejul ideal pentru ca „militarii” să declanșeze fiesta la finalul partidei din Ghencea. Fotbaliștii roș-albaștrilor au sărbătorit victoria alături de galerie, în timp ce învinșilor le-a rămas doar resemnarea. 

A fost descătușare în tabăra echipei lui Daniel Oprița, după victoria de efect reușită în fața rivalei! Roș-albaștrii au pus punct seriei nefaste din campionat, la capătul unui derby controlat în totalitate. 

La scurt timp după fluierul final, jucătorii s-au îndreptat spre ultrașii din Peluza Sud, alături de care au cântat minute în șir. N-au lipsit din meniu scandările reprobabile la adresa lui Dinamo: steliștii au folosit invective greu de reprodus în direcția roș-albilor, în timp ce suporterii roș-albaștri au aprins zeci de materiale pirotehnice. 

>

Denis Oncescu, încurajat de PCH

Cum a fost în cealaltă tabără? Dinamoviștii au mers cu capul plecat spre propria galerie. Cei peste 5.000 de dinamoviști veniți în Ghencea și-au încurajat favoriții în ciuda rezultatului, asigurându-i că vor beneficia de aceeași susținere și la meciurile rămase din play-off.

Oncescu a fost încurajat de propriii fani / Sursă foto: GSP

La un moment dat, gafeurul Denis Oncescu, portarul „câinilor”, a urcat în peluză, unde a vorbit preț de câteva minute cu oamenii din galerie. N-a fost vorba de admonestări, din contră! Ultrașii l-au încurajat pe puștiul de 18 ani care a comis o eroare mare în prima repriză, cea din care a rezultat golul secund al lui Chipirliu

FOTO Derby-ul Steaua - Dinamo 2-0, în imagini

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.