Stranieri

Se lasă de fotbal pentru culturism? » Ștefan Radu, transformare fizică impresionantă

+38 Foto
Ștefan Radu (36 de ani) și-a anunțat retragerea la finalul acestui sezon, dar fundașul lui Lazio se menține într-o formă fizică extraordinară.

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 19 aprilie 2023

Ștefan Radu (36 de ani) și-a anunțat retragerea la finalul acestui sezon, dar fundașul lui Lazio se menține într-o formă fizică extraordinară.

Radu a anunțat că nu va mai continua la Lazio, urmând să renunțe la cariera de jucător. Din vară, ar putea lua în calcul concursurile de fitness. 

Într-o imagine recentă cu fundașul român realizată în sala de forță a clubului italian, Radu apare într-o postură impresionantă. Mușchii picioarelor s-au dezvoltat bine datorită meseriei, dar surprinde câtă masă musculară a acumulat fostul internațional pe trenul superior.

GALERIE FOTO. Ștefan Radu, transformare fizică impresionantă

+38 Foto
Ștefan Radu, cinând alături de prieteni la Munchen / Sursă foto: Instagram@ Robert Văduva

Radu s-a preocupat de fizicul lui în special în ultimii ani, așa cum demonstrează o poză cu el din vara trecută, de la vizita medicală (vezi imaginea în galeria foto de mai sus). În cea mai mare parte a carierei, fostul stoper al lui Dinamo era fit, însă nu excela neapărat la capitolul musculatură.

GALERIE FOTO. Alți fotbaliști care au impresionat prin transformarea fizică

+9 Foto
Fernando Torres

Ștefan Radu se retrage de la Lazio

Din 2008 la Lazio, Ștefan Radu preciza înainte de startul actualei stagiune că este decis să agațe ghetele în cui.

Vă spun, în proporție de 99% mă voi retrage la finalul acestui sezon. Încă e devreme, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să-mi termin cariera aici.

Nu cred că sunt șanse ca eu să mai joc și în sezonul următor, am luat această decizie. Vreau să mă distrez în acest an și să câștig un trofeu alături de Lazio. La finalul sezonului mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere”, declara Radu în iulie 2022.

Radu deține recordul pentru cele mai multe apariții în tricoul lui Lazio, 426. În cariera sa din Italia, Radu a marcat de 8 ori pentru Lazio și a reușit 21 de assisturi. A câștigat 6 trofee, 3 Cupe și 3 Supercupe.

2 meciuria bifat Radu pentru Lazio în actuala stagiune (67 de minute), ambele în Europa League

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.