Liga Campionilor

Haaland, unde ai dat-o? » Superstarul norvegian și Guardiola și-au pus mâinile pe cap, după penalty-ul din Bayern - City

+9 Foto
Erling Haaland, 22 de ani, a ratat un penalty în minutul 37 al meciului Bayern Munchen - Manchester City, returul „sferturilor” din Champions League. „Cetățenii” s-au impus cu 3-0 în prima manșă.

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 19 aprilie 2023

Erling Haaland, 22 de ani, a ratat un penalty în minutul 37 al meciului Bayern Munchen - Manchester City, la 0-0, în returul „sferturilor” din Champions League. „Cetățenii” s-au impus cu 3-0 în prima manșă. Returul s-a încheiat 1-1.

  • Semifinalele Champions League sunt AC Milan - Inter și Real Madrid - Manchester City.
  • Turul semifinalelor va avea loc pe 9/10 mai, iar returul pe 16/17 mai.
  • Marea finală e programată pe 10 iunie, la Istanbul, pe Stadionul Ataturk.

Upamecano a deviat cu brațul un șut expediat de Gundogan, iar „centralul” francez Clement Turpin a indicat punctul cu var, moment în care superstarul norvegian Haaland a „arestat” balonul.

FOTO. Erling Haaland a irosit un penalty în Bayern - Manchester City

De la 11 metri, Haaland a executat neașteptat de slab. A încercat să finalizeze pe centrul porții, îl păcălise pe Sommer, ce-i drept, care plecase rapid în dreapta, însă balonul expediat de atacantul lui City s-a dus mult peste poartă, în peluză.

Pe bancă, Pep Guardiola și-a pus mâinile pe cap - la fel ca Haaland pe teren - când a văzut că Manchester City n-a dus scorul general la 4-0,

Haaland avea să-și ia revanșa după pauză, în minutul 57, când a finalizat cu stângul, imparabil, și a deschis scorul pe Allianz Arena. 

35 de reușitea reușit Haaland în Champions League până la 22 de ani!

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.