Liga 2

Dezvăluiri din interior despre bugetul celor de la CSA Steaua: „Nu merge să dea numai armata bani” + Cât este fondul de salarii și câți bani vin de la sponsori

+43 Foto
Andrei Cian (45 de ani), șeful secției de fotbal din cadrul CSA Steaua Bucureștiși și fost handbalist, a dezvăluit pe ce buget se bazează gruparea din Ghencea.

Articol de Vlad Roșu  —  joi, 20 aprilie 2023

Andrei Cian (45 de ani), șeful secției de fotbal din cadrul CSA Steaua București și fost handbalist, a dezvăluit pe ce buget se bazează gruparea din Ghencea. 

Oficialul roș-albaștrilor a spus că Steaua primește de la sponsori în jur de 200.000 de euro și că echipa din Liga 2 ar primi și mai mulți bani în cazul în care va reuși să promoveze în Superliga. Andrei Cian a dezvăluit că bugetul de salarii al echipei de fotbal este de aproximativ 1 milion de euro. 

Andrei Cian a dezvăluit de ce buget beneficiază secția de fotbal a CSA Steaua București: „Știu că sunt trei sponsori”

„Probleme de genul acesta (n.r.- al bugetului) vor exista tot timpul, oricât de bine ar merge sportul sau de cât de mulți bani ar avea nevoie sportul. Nu merge să dea numai armata bani la fotbal. 

Vom avea nevoie și de bani de la sponsori. Pot să-i dau unui sportiv 20.000 de euro pe lună, dar dacă pot să-i dau legal 5.000 de euro, restul de 15.000 de euro trebuie să-i aduc din privat, nu de la bugetul statului. 

Andrei Cian, pe vremea când juca la Steaua

Știu că sunt trei sponsori, dar nu știu să zic sumele. Vreo 100.000, 200.000 de euro sunt de la sponsori. Era să zic 60.000, dar aici mai sunt și banii atrași ca sponsorizări la Academie. Cu siguranță dacă am fi în prima ligă ar veni mai mulți sponsori”, a declarat Andrei Cian, potrivit Fanatik. 

Andrei Cian, despre bugetul de salarii de la CSA Steaua București: „Va fi același și la anul”

Cian a spus că Steaua va avea un buget asemănător și la anul, chiar dacă va reuși să promoveze pe prima scena fotbalistică. 

„Nu mă gândesc că din primul an o să facem un buget ca să ne batem la titlu. Lucrurile trebuie luate treptat. Bugetul din câte știu eu va fi același și la anul. 

Bugetul de salarii e de un milion de euro”, a mai precizat Andrei Cian, conform sursei citate anterior. 

VIDEO. Steaua - Dinamo 2-0 / Daniel Oprița: „E un sentiment special!” + Ironii pentru suporterii dinamoviști 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.