Campionate

I-a pus pe jar pe catalani » Ce a postat Luis Suarez

Neymar, Lionel Messi și Luis Suarez la Barcelona/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 21 April 2023

În contextul revenirii tot mai probabile a lui Lionel Messi (35 de ani) la FC Barcelona, Luis Suarez (36), acum la Gremio, a postat o imagine care i-a pus pe jar pe catalani.

Fostul component al tridentului letal MSN (Messi-Suarez-Neymar) a postat o poză la InstStory în care celebra un gol alături de Leo, bunul său prieten. Suarez a avut și un mesaj: „Amintiri frumoase. Tocmai mă gândeam la vremurile de demult”.

foto: Instagram @luissuarez9

Cei doi au evoluat împreună la Barcelona în perioada 2014-2020 și au câștigat împreună Champions League, 4 La Liga și 4 Cupe ale Spaniei.

Leo Messi, tot mai aproape de Barcelona

Intrat în ultimele luni de contract cu PSG, Leo Messi are șanse infime să continue la Paris. Mai mult, el ar fi tot mai aproape să revină la Barcelona după doi ani petrecuți în Franța. 

Tocmai din dorința de a se întoarce acasă, Messi a refuzat o ofertă astronomică de la Al Hilal, 400 de milioane de euro pe sezon. Discuțiile despre revenirea argentinianului la Barcelona au fost alimentate și de Joan Laporta, președintele clubului „blaugrana”.

Sâmbătă, pe stadionul lui Getafe, la meciul încheiat 0-0, președintele Barçei a fost întrebat de un fan dacă Messi se întoarce pe Camp Nou. Joan Laporta a răspuns printr-un singur cuvânt: „Da”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.