Liga 1

Neagoe după victoria din Covasna: „O victorie meritată” + „Acum jucătorii trebuie să fie apți, duminică e botezul fiicei lui Andrei Ivan” :D

+18 Foto
Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a analizat victoria obținută de olteni pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii.

Articol de Vlad Roșu  —  vineri, 21 aprilie 2023

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a analizat victoria obținută de olteni pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii. 

Tehnicianul grupării din Bănie a spus că elevii lui au avut o prestație foarte bună împotriva covăsnenilor, dar și-ar fi dorit să nu primească un gol în ultimele minute ale jocului. 

Eugen Neagoe, după Sepsi - CS Universitatea Craiova: „Cred că este o victorie meritată”

„Cred că este o victorie meritată. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea pe care au avut-o. Au interpretat acest joc foarte bine. Le-am spus că nu vreau să riscăm în prima repriză foarte mult.

 În repriza a doua am încercat să schimbăm, să-i surprindem pe adversarii noștri. Am vrut să facem pressing, să-i facem să nu iasă din careul lor. 

Elvir Koljic și Baiaram au făcut acest lucru foarte bine. I-am schimbat pentru că făcuseră un efort foarte mare. 

S-a dovedit că jucătorii care intră pe parcursul jocului sunt valoroși și trebuie să facă întotdeauna diferența. Au făcut-o etapa trecută, dar și în seara aceasta. 

Nu mi-aș fi dorit să primim acel gol în finalul meciului, dar ăsta este fotbalul. Nu am fost atenți, trebuia să blocăm mai rapid acolo, să nu mai avem emoții la final. 

Aș vrea să le mulțumesc suporterilor, atât celor ai lui Sepsi, cât și celor ai Universității Craiova. 

Se știe că Universitatea Craiova are foarte mulți suporteri”, a declarat Eugen Neagoe, la finalul partidei din Covasna. 

Eugen Neagoe: „Îi felicit pe Roguljic și Markovic, au intrat cu o atitudine foarte bună”

„Îi felicit pe Roguljic și Markovic, au intrat cu o atitudine foarte bună. Este o victorie importantă, una frumoasă. Vom merge și vom petrece noaptea împreună în cantonament la Craiova și duminică vor avea liber. Este botezul fiicei lui Andrei Ivan și nunta și trebuie să fie apți, sper să se simtă bine. 

Ne gândim la următorul joc, cel cu FCSB. Nu am pierdut în acest campionat contra lor și nu vreau să pierdem. Sper să fie stadionul plin, 30.000 de oameni în tribune, pentru că oamenii așteaptă atitudine din partea noastră, agresivitate și dorința de a câștiga”, a concluzionat Eugen Neagoe. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.