Liga 1

Sorin Cârțu a anunțat obiectivul lui CSU Craiova după victoria de la Sepsi: „Ăsta e țelul nostru”

+18 Foto
Sorin Cârțu

Articol de Vlad Roșu  —  Saturday, 22 April 2023

Sorin Cârțu (67 de ani), președintele CS Universității Craiova, a precizat care este obiectivul oltenilor după victoria de vineri seară, scor 2-1, pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii. 

Oficialul grupării din Bănie a spus că trupa antrenată de Eugen Neagoe (55 de ani) are în acest moment ca obiectiv terminarea pe locul secund al clasamentului, dar totul depinde și de rezultatele meciurilor între celelalte echipe din play-off. 

Sorin Cârțu, după Sepsi - CS Universitatea Craiova: „Țelul nostru e locul 2”

„Era o încărcătură de la meciul cu Rapid, pe urmă a fost deplasarea la Sf. Gheorghe foarte grea, dar e bine. Acum așteptăm partida asta care vine, cu FCSB. Era o încărcătură de la meciul cu Rapid, pe urmă a fost deplasarea la Sf. Gheorghe foarte grea, dar e bine. Toate meciurile care vin sunt examene de maturitate pentru echipa asta.

Țelul nostru e locul doi, dar orice se poate întâmpla, stai să vedem ce se întâmplă și la Farul - CFR Cluj.

Am fost altă dată mai aproape de câștigarea titlului și atunci cu Reghe, a fost și acolo un moment pe care puteam să îl exploatăm.

De asta spun că sunt niște examene ale maturității, cred că au învățat din cele întâmplate anii trecuți. Șansele mari sunt pentru locul doi și trebuie să luptăm. 

Pentru asta ne luptăm, să facem niște victorii și să avem niște speranțe”, a declarat Sorin Cârțu, la Digi Sport Special.

Sorin Cârțu, despre Alexandru Crețu: „Nu știu ce să spun de el, are momente de mai puțină concentrare”

Ulterior, Sorin Cârțu a vorbit și despre Alexandru Crețu (30 de ani), mijlocașul oltenilor, care a marcat contra covsănenilor, dar a fost și eliminat. 

„Păcat că a fost eliminat, dăduse gol, era euforic. Nu știu ce să spun de el, mai are momente de mai puțină concentrare. 

El trebuie să înțeleagă că e jucător cu foarte multe calități, dar nu înțeleg... Îl lăsăm să-și lingă rănile”, a mai spus Sorin Cârțu, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO Gigi Becali vrea ca FCSB să ajute CSU Craiova în lupta pentru cupele europene: „Suntem prieteni”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.