Liga 1

Gigi Becali continuă războiul cu Vasile Dîncu: „Băi, mentalitate de comunist, vrei să fim de râsul lumii?”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Vlad Roșu  —  sâmbătă, 22 aprilie 2023

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut un atac furibund la adresa lui Vasile Dîncu (61 de ani), fostul ministru al Apărării, cel care a făcut un demers pentru ca CSA Steaua București să promoveze în Superliga, prin schimbarea Legii Sportului. 

Latifundiarul din Pipera a spus că este convins că schimbarea Legii Sportului nu va fi în votată în Parlament, după care a precizat din nou, la fel ca în urmă cu câteva zile, că în Europa nu mai există nicio echipă departamentală. 

Gigi Becali, atac la adresa lui Vasile Dîncu: „Băi, mentalitate de comunist, vrei să fim de râsul lumii?”

„Să vină şi să facem pariu! El are influenţă în PSD, eu nu am! Să facă pariu cu mine! El e membru în PSD, eu nu sunt, dar fac pariu că nu trece legea! 

Anomalia, logica e că eu plătesc taxe la stat, cam două milioane de euro pe an. Taxe, nu TVA! Craiova plăteşte şi ea vreo două milioane, CFR mai mult. Noi, patronii, plătim taxe la stat care se duc la CSA! Se luptă cu noi, cu banii noştri. 

Eu îl întreb pe nenea Dîncu Mustaţă: «Măi, nea Dîncule, măi! Vrei să fii bogat, dar să ne întoarcem în comunism? Băi, mentalitate de comunist, vrei să fim de râsul lumii?»

Dacă nu există în Europa de Vest echipă departamentală, noi să avem? Noi să fim pe locul 1 la mizerii?”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prima Sport. 

Vasile Dîncu: „Este imposibil ca Steaua să promoveze de acum” 

Vineri, Vasile Dîncu a spus că este imposibil ca demersul făcut de acesta și alți doi colegi din PSD să fie votat în timp, pentru ca Steaua să poată promova în Superliga încă de la începutul acestei stagiuni. 

„Este imposibil ca Steaua să promoveze de acum, pentru că o lege are un parcurs legislativ în Camera Deputaților, apoi în Senat. După aceea, până la promulgare, este analizată, ajunge la președinte și până se promulgă o lege este complicat, trece mult timp. 

În niciun caz nu ne doream să deformăm competiția în acest an, să se facă cumva o infuziune în mersul lucrurilor, să se schimbe lucrurile pe parcurs. 

Eu am realizat, în perioada în care eram ministru, posibilitatea ca Steaua, transformându-se foarte simplu în societate de drept public, asociindu-se ministerul cu o entitate privată, cu 1% sau 5% din acțiuni, să-și schimbe caracterul pentru a intra în Liga 1 chiar și acum, de anul acesta, asta dacă cei de acolo vor să facă această modificare”, a declarat Vasile Dîncu, potrivit Euronews. 

VIDEO. CSA Steaua - Dinamo / Scenografie specială în Peluza Sud

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.