Campionate

Cassano continuă atacul la Mourinho: „Am fost nebun ca fotbalist, dar el este un antrenor oribil. Are doar mult noroc”

Cassano continuă atacul la Mourinho. Foto: Imago Images

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 22 aprilie 2023

Antonio Cassano (40 de ani), fostul atacant italian, l-a criticat iar pe Jose Mourinho (60 de ani), chiar și după calificarea Romei (după prelungiri) în semifinalele Europa League (4-2 la general cu Feyenoord).

Cassano nu-l slăbește deloc pe Jose Mourinho și continuă să-l conteste în intervențiile sale la podcastul „Bobo TV”, găzduit de Christian Vieri. 

Serialul criticilor sale a oferit ieri un nou episod, ca replică la întrebarea ironică aruncată de „The Special One” după victoria cu Feyenoord (4-1) din returul „sferturilor” Europa League.

Jose Mourinho: „Eu sunt ultimul ca importanță”

Vorbind live la interviurile flash de după meci, antrenorul portughez a fost întrebat dacă are o întrebare de pus pentru studioul Sky Sports plin de campioni și el a răspuns tot cu o întrebare, fără să stea pe gânduri: „Nu este și Cassano invitat acolo, nu-i așa?”. 

După care și-a continuat discursul: „Am ajuns într-un stadiu al carierei în care eu sunt ultimul ca importanță. Eu vreau să-i fac pe fani fericiți și să-i ajut pe jucători să crească valoric. Pe lângă victorie, sunt sigur că tifosii apreciază și performanța noastră”.

Antonio Cassano: „Vorbește mereu despre mine”

A doua zi, fostul internațional italian a făcut abstracție de rezultatul obținut și l-a contrat cu talpa: „Până seara trecută a vorbit mereu despre mine. Eu am fost nebun ca fotbalist, dar el este un antrenor oribil. Are doar mult noroc”.

Cassano fusese cel care l-a provocat primul cu aprecierile sale răutăcioase: „Nu am nici cea mai vagă idee cum obține rezultate. E un actor, zero barat ca antrenor. 

Nu-i mai pasă de fotbal. E un foarte bun comunicator, dar ca tehnician, Real Madrid sau Sanmartinese e același lucru pentru el. Dacă cei de Madrid știu fotbal, atunci nu o să-l caute nimeni să-l cheme înapoi”.

Jose Mourinho l-a ironizat pe Antonio Cassano: „N-a luat nici Cupa Lombardiei”

După care Mourinho l-a ironizat: „El doar se distrează, iar ceilalți muncesc serios. La Madrid lumea își amintește numai de geaca lui, cu Roma a câștigat o Supercupă fără să joace și la Inter nici măcar nu a cucerit nici Cupa Lombardiei, în amical

O să aibă o problemă cu mine, nu eu cu el. O să-i spun numai un singur lucru. Ai grijă Antonio, tu ai 40 de ani și eu 60, uneori apare și Marko Livaja și atunci situația chiar se complică!”

1 titlude campion (2010/11) a câștigat Antonio Cassano cu AC Milan

VIDEO. Rezumatul meciului AS Roma - Feyenoord Rotterdam (4-1 d. pr.)

Clasamentul din Serie A

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.