Campionate

După FCSB, potopul » Situația incredibilă în care a ajuns Silkeborg în Danemarca

Silkeborg, echipa care o bătea pe FCSB de două ori cu 5-0 în toamnă în Conference League, a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în campionatul din Danemarca.

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 22 aprilie 2023

Silkeborg, echipa care o bătea pe FCSB de două ori cu 5-0 în toamnă, în Conference League, a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în campionatul din Danemarca.

Dacă în actualul sezon a jucat în grupele Conference League, șansele ca Silkeborg să participe și stagiunea viitoare în cupelele europene sunt mici. Danezii sunt pe locul 3 în play-out, adică pe poziția 9 din 12 în întreg campionatul.

Silkeborg, dezastru după ce a umilit-o pe FCSB

În Danemarca, la fel ca în România, câștigătoarea play-out-ului are șansa unui baraj pentru Conference League, cu echipa de pe locul 3 din play-off. În Danemarca, play-off-ul și play-out-ul au câte 6 echipe.

Pe 7, prima în play-out, este Midtjylland, care are 4 puncte în plus peste Silkeborg, un meci în minus și o formă mult mai bună. Nu a mai pierdut de 4 meciuri, înregistrând două egaluri și două victorii.

Silkeborg nu a mai câștigat în campionat de pe 5 martie, de la 2-1 cu Nordsjaelland, iar următoarea etapă joacă împotriva lui Midtjylland.

În grupele Conference League din acest sezon, Silkeborg a făcut 6 puncte, cu FCSB. Danezii le-au administrat roș-albaștrilor două umilințe, victorii cu 5-0. Cu Anderlecht și West Ham au pierdut de tur-retur.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.