Liga 2

Acuză jocuri de culise în Liga 2: „Sistemul este praf! Vrem arbitri de Liga 1 la următorul meci”

FOTO: Facebook @CSM.Fotbal

Articol de Ionel Luţan  —  sâmbătă, 22 aprilie 2023

CSM Slatina a învins-o astăzi pe Poli Timișoara, scor 1-0, dar încă nu este matematic salvată de la retrogradare în Liga 2.

Cu două etape rămase de disputat din Grupa A a play-out-ului ligii secunde, CSM Slatina are un avans de 5 lungimi față de Metaloglobus, formație aflată pe locul de baraj. 

Cele două se vor înfrunta sâmbăta viitoare, pe 29 aprilie, în meci direct. Dan Oprescu, antrenorul oltenilor, cere o brigadă de arbitri de Liga 1.

Acuză jocuri de culise în play-out-ul din Liga 2

„Sistemul competițional este praf în play-out. Permite jocuri de culise! Vrem brigadă de Liga 1 la meciul următor, cu Metaloglobus”, a spus Dan Oprescu, antrenorul celor de la CSM Slatina, la Metropola TV. 

Situația la zi în play-out-ul din Liga 2

Poli Timișoara este matematic retrogradată din Grupa A. Minaur Baia Mare ocupă cealaltă poziție care duce în al treilea eșalon, dar speră să o depășească pe Metaloglobus în ultimele două runde. Bucureștenii ocupă poziția de baraj și o mai pot depăși doar pe CSM Slatina. 

În Grupa B, lucrurile sunt clare. Unirea Constanța și Ripensia Timișoara au retrogradat, iar Progresul Spartac va juca barajul cu ocupanta locului 5 din grupa A.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.