Liga 2

Vasile Dîncu nu-i rămâne dator lui Dan Șucu: „A preluat jucăria făcută de Ministerul Transporturilor”

Vasile Dîncu

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 22 aprilie 2023

Politicianul Vasile Dîncu (61 de ani), co-autorul propunerii de modificare a Legii Sportului astfel încât cluburile de drept public să poată evolua în Liga 1, i-a răspuns lui Dan Șucu, acționar la Rapid, care se pronunțase ferm împotriva inițiativei.

Zilele trecute, Dan Șucu a contestat vehement propunerea lui Vasile Dîncu și a colegilor săi din PSD de modificare a Legii Sportului, conform căreia cluburile de drept public, finanțate de Stat, să poată participa în primul eșalon:

„Concurența bani publici - bani privați mă deranjează. Iar în loc să corectăm o anomalie, noi vrem să o adâncim. Asta este inacceptabil pentru mine!”, a tunat Șucu.

Vasile Dîncu i-a răspuns lui Dan Șucu: „A preluat jucăria Ministerului Transporturilor”

Acum a venit replica lui Dîncu, fost ministru al Apărării. Acesta a făcut o trimitere la legătura clubului din Giulești cu Ministerul Transporturilor.

„Eu îl înțeleg pe domnul Șucu. Mă bucur că e un om care a investit în fotbal. Nici jucăria pe care a preluat-o dânsul nu a fost făcută pe banii domniei sale. A preluat o jucărie făcută de Ministerul Transporturilor în perioada comunismului.

Brandul Rapidului e fantastic, cu un public extraordinar. Am tot respectul pentru domnul Șucu, dar a închiriat un brand, nu l-a făcut domnia sa. Nu cred că are dreptate în totalitate”, a spus Dîncu la Fanatik.

Întrebat despre presupusa implicare financiară a Primăriei Sectorului 1 la Rapid, pe vremea când clubul din Giulești țintea revenirea în prima ligă, Dîncu a spus:

Primăria Sectorului 1 a inițiat, cred, și a dus greul vreo 2-3 ani în reconstrucția Rapidului, dar istoria este istorie”.

Fostul ministru al Apărării a concluzionat: „Mi-a plăcut un interviu cu domnul Șucu în care a spus cu sinceritate cum aduce el bani de acasă, din contul lui, în contul Rapidului. Pentru oamenii ăștia am tot respectul, chiar dacă câteodată exagerează sau au o părere diferită”.

În apariția publică de zilele trecute, Dan Șucu a negat că Primăria S1 ar fi contribuit la bugetul clubului: „În contabilitatea Rapidului nu am găsit nicio urmă de bani publici investiți”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.