Liga 1

Cristi Săpunaru propune un jucător de la FCSB la națională: „Merită convocat, la cum joacă!”

Cristi Săpunaru, Rapid // foto: Imago Images

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  Saturday, 22 April 2023

Cristian Săpunaru (39 de ani), căpitanul lui Rapid, l-a propus la echipa națională pe Florinel Coman (25), pe care-l va înfrunta duminică seara, în derby-ul cu FCSB.

Duminică seara, de la ora 20:30, Rapid și FCSB se vor înfrunta în derby-ul etapei 5 din play-off. La conferința de presă dinaintea partidei, Cristian Săpunaru, liderul Rapidului, l-a lăudat pe Florinel Coman, despre care spune că ar merita convocat la echipa națională.

Cristian Săpunaru, înainte de Rapid - FCSB: „Florinel Coman merită convocat la națională”

>

„La ora asta, cred că merită convocat la echipa națională, la cum joacă. Și-a revenit, dar mă interesează mai mult ce vom face noi pe teren, nu ce fac ei. Dar trebuie să le blocăm toată echipa, nu un singur jucător”, a punctat Săpunaru.

Florinel Coman, extremă stânga, a înscris în ultimele 3 meciuri și le-a adus roș-albaștrilor 5 puncte prin golurile sale. El este considerat pericolul numărul 1 pentru defensiva Rapidului.

Referitor la duelul cu FCSB, Săpunaru a spus că „este un meci important, pe care trebuie să-l câștigăm pentru noi și publicul nostru”.

„Ar fi o victorie de moral pentru noi, suntem în play-off și nu am reușit să câștigăm niciun meci. Cu FCSB nu este un meci decisiv, dar este important, trebuie să câștigăm”, a mai afirmat experimentatul fundaș central.

Florinel Coman nu a fost convocat la cea mai recentă acțiune a echipei naționale, în martie, meciurile cu Andorra (2-0) și Belarus (2-1), dar de atunci arată o formă de excepție în SuperLigă.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.