Liga 1

Nicolo Napoli, furibund: „Arbitrul ne-a tăiat un picior! Nu se poate, nu merităm asta!”

Nicolo Napoli

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 22 aprilie 2023

După 0-0 cu FC Botoșani, Nicolo Napoli (61 de ani), antrenorul de la FCU Craiova, a criticat arbitrajul brigăzii conduse de Cătălin Popa, căreia i-a imputat mai multe decizii.

FCU Craiova a fost aproape să învingă la Botoșani și să se distanțeze de moldoveni în fruntea play-out-ului, dar partida s-a încheiat la egalitate, 0-0. Unul dintre momentele-cheie ale partidei a avut loc în minutul 65, când golul lui Juan Bauza a fost anulat la intervenția VAR, pe motiv de ofsaid, după ce fusese validat inițial.

Nicolo Napoli nu a fost de acord cu decizia arbitrilor din camera VAR, Iulian Călin și Ovidiu Artene, și a criticat prestația întregii brigăzi.

Nicolo Napoli a „tunat” după FC Botoșani - FCU Craiova

„Nu era ofsaid în opinia mea. Și Ganea a avut un penalty care nu a fost dat. Ce facem? Nu putem juca așa! Arbitrul ne-a tăiat un picior! Era cu un metru și jumătate în spatele liniei, a fost gol regulamentar, nu a fost niciun ofsaid!

Normal că au fost nervi, e greu când arbitrii fac așa ceva. Noi muncim, jucăm, înscriem și ei dau ofsaid. Nu se poate, echipa mea nu merită asta din partea arbitrilor!”, a spus Napoli.

Golul lui Bauza a fost înscris în minutul 61, după ce argentinianul a fost lansat de Bahassa. La mai bine de 3 minute distanță, arbitrii din camera VAR i-au transmis „centralului” că Bauza ar fi fost în ofsaid, iar reușita a fost anulată.

Poziția lui Bauza în momentul pasei lui Bahassa

FCU Craiova a beneficiat și de un penalty, pe care Juan Bauza l-a ratat în minutul 27, fiind ghicit de portarul Răzvan Ducan. 

„Bine că mai înțelegem italiana”

Discursul antrenorului italian, care a apelat la mai multe cuvinte în italiană atunci când se poticnea în limba română, a fost ironizat de Viorel Moldovan, la „Fotbal Show”.

Bine că mai înțelegem cât de cât italiană, Radule... Am înțeles în mare combinația lui Napoli de română și italiană”, i-a transmis Moldovan colegului de platou, Florin Răducioiu.

Tot din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.