Volei

Steaua e în finala Diviziei A1 la volei masculin! » Victorie fără emoții în fața Craiovei + Cu cine va juca pentru trofeu

Steaua s-a calificat în finala Campionatului Național de volei masculin Foto: facebook/steauabucuresti

Articol de Andrei Petrescu  —  Saturday, 22 April 2023

CSA Steaua București s-a calificat în finala Diviziei A1 la volei masculin după ce a învins-o pe SCMU Craiova în meciul decisiv, scor 3-0 la seturi (26-24, 25-20, 25-22).

Semifinala dintre Steaua și Craiova s-a disputat în sistemul „cel mai bun din 3 meciuri”. După ce oltenii au învins la Craiova în primul meci, iar roș-albaștrii au egalat situația la general în meciul 2, disputat la București, cele două echipe s-au întâlnit din nou, sâmbătă seară, tot în Capitală, în meciul decisiv. 

„Militarii” antrenați de Bogdan Kotnik nu le-au dat nicio șansă rivallor de la SCMU Craiova și s-au impus în minimum de seturi, calificându-se fără emoții în finală. 

Steaua - Arcada Galați, finala Campionatului Național de volei masculin

În ultimul act, Steaua o va înfrunta pe Arcada Galați, echipă care a trecut în semifinale de Dinamo și care este campioana ultimelor patru ediții. Moldovenii s-au impus cu 2-0 la general după ce au învins 3-2 în deplasare în primul meci și 3-1 acasă, în a doua partidă. 

Finala se va disputa în sistemul „trei din cinci”, iar primele două partide sunt programate în Sala „Mihai Viteazu” din București, pe 29 și 30 aprilie. 

Datorită faptului că roș-albaștrii au câștigat sezonul regulat, acești vor avea avantajul de a juca 3 meciuri din cele 5 pe teren propriu. 

32 de aniau trecut de când echipa de volei masculin a Stelei nu a mai disputat o finală în întrecerea internă

Citește și alte știri din volei:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.