Liga 1

Dan Petrescu și-a explicat gestul de la final: „Trebuia să mă duc peste Hagi?”

Farul - CFR 1-0. Dan Petrescu și-a explicat gestul de la finalul meciului, când s-a dus direct la vestiare fără să se ducă să dea mâna cu Gică Hagi.

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 22 April 2023

Farul - CFR 1-0. Dan Petrescu și-a explicat gestul de la finalul meciului, când s-a dus direct la vestiare fără să dea mâna cu Gică Hagi.

„Sunt prieten cu Gică, l-am lăsat să se bucure. Să mă duc peste el? O să vorbesc eu cu el. Și Gică era supărat la 3-0 pentru noi (n.r. - în sezonul regular) și nu m-a salutat, dar m-a sunat a doua zi”, a spus Petrescu după meci, la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Ce a declarat Petrescu despre meciul cu Farul

E clar că suntem supărați. Iar nu ne-au ajutat liniile (n.r. - de la VAR, la golul Farului). E al 5-lea meci la rând. Orice decizie se ia, se pare că nu e anul nostru. Nu am revăzut faza, nu vreau să comentez. La penalty la fel, nu am revăzut. Farul a meritat victoria, a fost mai bună. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, au dat totul. 

Farul e favorită clară la titlu, mai avem 5 meciuri și trebuie să credem. Trebuie să ne concentrăm la Cupă, vine un meci intens, ca aici (n.r. - semifinala cu Sepsi). 

A fost o greșeală în lanț (n.r. la golul Farului), noi nu jucăm la ofsaid. Braun a crezut că va fi ofsaid, nu a fost. De mult nu am luat un gol atât de ușor. Dacă pierd, normal că îmi reproșez multe. Eu am pregătit echipa. A fost pregătită în condiții speciale. Doi jucători au fost în Serbia, Boateng, Camora și Deac accidentați. 

Fără Deac și Camora nu e ușor, indiferent de antrenor, au jucat toate meciurile în ultimii 6 ani. Jucătorii fac diferența. Nu avem de unde să scoatem alți jucători. Dacă vom reuși să câștigăm următorul meci, intrăm în cărți” a mai spus Petrescu.

Am un reproș. Ei au stat numai pe jos. S-au dat 5 minute de prelungire, s-au jucat 30 de secunde. De pe bancă s-a auzit o bubuitură la penalty, dar am înțeles că a lovit mingea jucătorul de la Farul.

- Dan Petrescu, antrenor CFR

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.